Креатив vs Проблеми: Жителі селища Нового розмалювали ями на дорогах

24.07.13, 12:59

Жителі селища Нового, що поблизу Кіровограда, вирішили креативно протестувати проти жахливих доріг, тож у ніч на сьогодні розфарбували ями та вибоїни різними кольорами - уздовж усієї вулиці Металургів аж до кінцевої зупинки 274-го автобусу.

Люди обурені через величезні дорожні ями, тому пообводили їх  червоною, синьою і білою фарбами, а у самісінькому центрі селища написали: «Ганьба селищній раді!». Місцеві розповідають, що невідомі зробили лайливий напис і під стінами самої селищної ради, однак рано-вранці комунальники його зафарбували.

Тамтешні жителі в цілому схвалюють ініціативу авторів креативу і сподіваються, що його «оцінить» і міська влада, і навіть обласна. Адже терпець увірвався. Обурені водії скаржаться, що їздити такими дорогами стало зовсім нестерпно – автомобілі доводиться постійно ремонтувати. Новенці кажуть, якщо чиновники й після цього не звернуть увагу на проблему, готові вдатися до більш радикальних дій.

Нагадаємо, що вперше подібну креативну акцію провели у Росії - там навкруги ям намалювали обличчя чиновників, а також написали їхні цитати з обіцянками поремонтувати дороги. Результатом стало швидке латання ям та вибоїн.

автор - Олена НЕСЕН, «Кіровоградська Правда»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!