В гості у табір Royal Rangers

08.08.13, 11:28

Нещодавно члени  організації «Серце матері»  побували на закритті літнього табору Дитячої Християнської Організації «Royal Rangers», що розташувався у с.Велика Виска. 


Найперше и найприємніше враження дітей хворих на ДЦП було отримано під час зустрічі. Кожен загін запросив до себе дві дитини з матусями у гості. Так сталося, що ми приїхали в годину обіду, тому перше знайомство та приємне спілкування дітей відбулося за столом під відкритим небом. Командири загонів пояснили все про організацію «Royal Rangers» про те, як вони проводять час у літньому таборі, який уклад життя у таборі. Юні реінджери дуже гарно поставилися до дітей, спілкування проходило на рівних. Щоб діти відчували себе єдиною командою, їм презентували одяг, такий як у учасників організації.


Після обіду та спілкування нас запросили до «Творчої майстерні», де кожна дитина з допомогою реінджера, а інколи і декількох помічників, створила власними руками кумедну іграшку. Ці витвори залишилися на добру згадку у дітей. А потім були пісні та ігри. Ті, хто бажав, могли пострибати на батуті, хто хотів більш спокійно провести час, було запропоновано прогулянку по табору. Але найяскравіше та найзахопливіше дійство чекало гостей попереду. На території табору стоїть стара водонапірна башта, на яку за допомогою спеціального обладнання спортивні інструктори та старші командири запропонували підняти кожну дитину на висоту п’ятиверхового будинку. Звичайно, спочатку це викликало острах, особливо у матусь, але після першого ж підйому всі зрозуміли, що боятися нема чого. І навіть мама Саміра виявила бажання спробувати такий підйом, щоб помилуватися гарними краєвидами.


Так за спілкуванням та отриманні гарних вражень підійшов час вечері. Їжу готував кожен загін окремо на вогнищі. Такої смачної каші ми ніколи не куштували! Навіть невеликий дощ не зіпсував гарного настрою. Після вечері відбулися загальні збори всіх учасників організації, так як це було закриття табору, то було відмічено кожного. І знову були веселі ігри та пісні.


Нас запросили на заключний концерт, в якому приймали участь всі загони та командири. Сповнені позитивними емоціями, щасливі та стомленні, ми поверталися додому, жалкуючи, що пізня година не дозволила нам залишитися на запалення вогнища!


Хочемо сказати величезне спасибі командиру Нілу Плохову та усім членам Дитячої Християнської Організації «Royal Rangers» за запрошення, подарунки та гарний настрій, що назавжди залишаться в серцях нашіх діток!


Джерело: Кіровоградська обласна громадська організація матерів дітей-інвалідів та інвалідів “Серце матері”



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!