Свято дитинства у Дендропарку

12.08.13, 11:12

У неділю, 11 серпня Дендропарк вітав малечу нашого міста на традиційному святі дитинства. З самого ранку і цілий день поспіль на маленьких відвідувачів парку чекало безліч сюрпризів та розваг.


Переповнені емоціями та позитивними враженнями діти брали учать у ігровій програмі, де на них чекали цікаві конкурси та веселі змагання. Весь день працювала дитяча творча майстерня, де дітлахи разом з батьками могли поргатися на килимі серед природи та поринути у творчий процесс.


 Працював також ігровий майданчик від центру розвитку дитини «Ладушки», де себе реалізовували навіть найменші відвідувачі Дендропарку.


Без відпочинку від розваг та конкурсів на дітей чекав захоплюючий квест з загадками та завданнями для справжніх дослідників та спортсменів. 


Увечері на юних винуватці святкування чекала неперевершена ігрова вистава "Хай добро перемагає" зі зростовими ляльками від театру «Імідж». Дивовижна історія маленької дівчинки що вчилася радіти, яскраві, казкові костюми та неймовірні перевтілення – все це стало результатом шквалу позитивних емоцій та вражень у глядачів.


Радісні та щасливі діти, задоволені та спокійні батьки - саме таким було логічне завершення цього чудового свята.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!