Тренінг для журналістів «Телевізійний репортаж: динаміка та контент»

09.09.13, 9:30
фото - www.rau.am
фото - www.rau.am

Міжнародна громадська організація «Інтерньюз-Україна» запрошує журналістів, репортерів та редакторів теленовин на дводенний тренінг із майстерності ведення телерепортажу «Телевізійний репортаж: динаміка та контент», який буде проходити в Києві 27-28 вересня. На тренінгу учасники дізнаються про специфіку аудіовізуальної комунікації та навчаться цікаво та оригінально робити телесюжети.

Один із секретів репортерського успіху на телебаченні — уміння правильно «телевізійно» викласти інформацію. Репортер повинен миттєво мислити, уміти відокремити себе від загального, побачити найголовніше і миттєво відтворити в додатковому слові.

На тренінгу учасники дізнаються про:
·  специфіку репортажної тележурналістики;
·  правила взаємодії картинки і голосу за кадром;
·  рекомендації щодо відбору подій зі щоденного потоку інформації;
·  підходи до розкадровки сюжету;
·  особливості техніки прямого включення та багато іншого.

На учасників тренінгу чекає максимум корисної інформації, практичних завдань та професійних секретів.

Тренери:
Ігор Куляс – провідний медіа-тренер України. Працював шеф-редактором «Нового каналу», випусковим редактором новин «Репортер», редактором-аналітиком Телевізійної служби новин на «1+1». Провів понад 100 тренінгів для журналістів і редакторів телерадіокомпаній, газет, студентів журналістських факультетів. Співавтор посібника для журналістів «Ефективне телевізійне виробництво».
Олександр Макаренко – колишній головний редактор ранкових програм на телеканалі Сіті. Працював редактором новин на радіо, директором тренінгового центру МГО «Інтерньюз-Україна». Провів понад 25 корпоративних консультацій на 18 українських регіональних та мережевих компаніях. Співавтор посібника для журналістів «Ефективне телевізійне виробництво».

Місце проведення: м. Київ, вул. Ризька, 15, офіс МГО «Інтерньюз-Україна». Час проведення: 27 вересня: 9.30 – 18.00, 28 вересня: 10.00 – 18.00.

Умови участі: для участі в тренінгу необхідно до 16 вересня 2013 року заповнити ОНЛАЙН-АНКЕТУ. Підтвердження участі відібрані учасники отримають 19 вересня до 18.00. Організатор залишає за собою право не пояснювати і не оголошувати причини відмови.

Довідка! Участь у тренінгу є безкоштовною. Учасникам відшкодовуються витрати на проїзд в обидва боки (окрім літака, таксі та вагонів-СВ) за наявності проїзних квитків.  Крім того, учасників забезпечують харчуванням та проживанням (для мешканців інших міст).


Додаткову інформацію Ви можете отримати у координатора тренінгу Аліси Гордійчук за тел. (097) 701-18-64, або написавши на електронну адресу agordiychuk@internews.ua Тренінг проводиться МГО «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «У-Медіа» міжнародної організації «Інтерньюз Нетворк» за фінансової підтримки АМР США



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!