ЗАГС: Весільний ексклюзив у Кіровограді

17.09.13, 8:29

Пам'ятаєте, як сайт "Тусовка" першим запитав, що це за новий ЗАГС відкривається у Кіровограді?! Так от, то був новий ювелірний салон, що відкрився місяць тому, пише АкулаМедіа. Від інших кіровоградських ювелірок він відрізняється не лише своєю неординарною назвою «ЗАГС», що вже встигла здивувати мешканців нашого міста, які було подумали, що це нова держустанова з реєстрації шлюбів.

Як розповідають власники "ЗАГСу" - Максим та Юлія Тімашові,- перш за все, салон є вузькопрофільний і спеціалізується на продажу весільних обручок. Як кожне весілля є особливим, так і один з його головних атрибутів має бути неповторним. Саме ексклюзивність пропозиції є головною "фішкою" салону. Молодята можуть обрати або замовити для себе унікальні прикраси. Для цього в магазині є велика спеціальна вітрина обручок-муляжів, які виглядають як справжні (схожість 99,9%), їх можна роздивитись зблизька і замовити оригінал. Адже обручка є особливою прикрасою і купувати ту, яку вже приміряли багато разів не всім хочеться.

Продукція салону відрізняється високою якістю, адже салон співпрацює з такими відомими ювелірними фірмами як "IVEL" та "LA STORIA". Також салон пропонує кіровоградцям автентичні грецькі ікони різного розміру та оформлення. Особливого шарму салону надає інтер’єр. Магазин оформлений весільними чорно-білими фотографіями, вітрини прикрашені м’якими іграшками, а гостей зустрічають шоколадними цукерками. Завдяки тому, що колектив пройшов високу професійну підготовку і стажування в інших регіональних магазинах, радує якість обслуговування,  особливе ставлення до кожного клієнта та індивідуальний підхід.

Салон орієнтується на широку аудиторію клієнтів і пропонує ювелірні прикраси різної цінової категорії. Щодо смаків своїх клієнтів, то власники магазину помітили таку тенденцію: в одеському салоні особливою популярністю користуються дорогі, масивні прикраси, які вказують на високий суспільний та матеріальний статус. В столиці, навпаки, люди не демонструють свої статки, купують прикраси хоч і фірмові, але не занадто розкішні. А в Кіровограді поки що панує тенденція «краще, що дешевше». Але все одно, добре, що в нашому місті з’явився салон елітарного зразку, де до клієнтів ставляться як до гостей, а завдяки вузькопрофільному спрямуванню досягнуто високої якості товару і, що не менш важливо, обслуговування.




  • Магазин ЗАГС у Кіровограді
  • Магазин ЗАГС у Кіровограді
  • Магазин ЗАГС у Кіровограді
  • Магазин ЗАГС у Кіровограді
  • Магазин ЗАГС у Кіровограді

Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!