Чим займаються народні депутати, які представляють Кіровоград, у Верховній Раді?

02.10.13, 10:00

Чим займаються народні депутати України, які представляють Кіровоградщину у Верховній Раді? Що вони зробили для області та її мешканців?

Сьогодні на сайт «Тусовка» прийшла стаття, яку написав Геннадій Тітієвський про підсумки діяльності народного депутата, голови міжфракційної групи «Кіровоградщина» Станіслава Березкіна, який був обраний по мажоритарному округу №100 (туди входить і селище Гірниче, селище Нове та мікрорайон Балашівки міста Кіровограда).

За словами Станіслава Березкіна, основні напрями, за якими він сьогодні працює – це законотворча діяльність, робота в окрузі та благодійність.

Народний депутат член Комітету Верховної Ради з питань економічної політики, який є найбільш продуктивним щодо кількості розглянутих законопроектів – за 11 засідань вивчено, внесено пропозиції, зміни та допрацьовано 100 законопроектів.


Нардеп веде прийом громадян
Нардеп веде прийом громадян
За час депутатської діяльності до Станіслава Березкіна надійшло понад 1500 звернень, запитів та пропозицій. У 2013 року за його сприяння райони області отримали додаткову субвенцію з Державного бюджету на вирішення соціальних проблем територій. Зокрема, Бобринецький район отримав понад 400 тис. грн. на ремонт Будинку культури, Добровеличківський – 500 тис.грн. на ремонт Будинку культури та водогону, Компаніївський – 400 тис.грн. на переведення котелень у двох школах району на альтернативне опалення, Вільшанський – понад 300 тис.грн. на капітальний ремонт фізкультурно-оздоровчого комплексу, Кіровоградський - 636 тис.грн. на соціальні об’єкти, Новоукраїнський райони – 361 тис. грн. на капітальний ремонт спортивного залу у НовоукраїнськійЗОШ №6.

Допомога народного депутата не обмежується лише лобіюванням інтересів Кіровоградщини у Верховній Раді. «Я часто буваю у районах і конкретно допомагаю людям вирішувати їхні проблеми. Близько 500 тис.грн. було направлено на благодійну допомогу, у тому числі через фонд «Добротвір», закладам освіти (наприклад, комп’ютери та спортінвентар у Живанівську ЗОШ Компаніївського району) та медицини (наприклад, тонометри у Вільшанську ЦРЛ).

Нардеп на окрузі
Нардеп на окрузі
Також це вирішення комунальних проблем (наприклад, на закупівлю будівельних матеріалів для ремонту даху двох шістнадцятиквартирних будинків у селі Степовому Кіровоградського району, ремонт системи опалення у Вільшанському дошкільному закладі), проведення культурно-масових заходів( на обласний конкурс «Молода людина року», Всеукраїнський фестиваль новели, презентацію проекту «Скарби родоводів України»), на розвиток спорту», - підкреслив Станіслав Березкін.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!