А у вас у школі тепло?!

09.10.13, 12:29
Станіслав Березкін у школі
Станіслав Березкін у школі

У двох школах Компаніївського району запущені котельні, які працюватимуть на альтернативних видах палива.Переобладнаннякотелень стало можливим завдяки залученню570 тис.грн з Державного бюджету народним депутатом України Станіславом Березкіним.

Народний депутат приїхав у Компаніївський район, аби особисто перевірити, чи за призначенням були використані кошти Державного бюджету. Станіслав Березкін відвідав Мар’ївську та Компаніївську загальноосвітні школи, які опалюватимуться пілетами.

За словами спеціалістів, впровадження енергозберігаючих технологій дозволить зекономити в опалювальний сезон тільки за рахунок двох закладів освіти250 тисяч гривень бюджетних коштів.

«Проект переведення котелень на альтернативні види палива дуже вигідний. Я, як інженер за фахом, можу сказати, що це, у першу чергу, економія бюджетних коштів,по-друге, підтримка кіровоградського заводу, який випускає котли, по-третє, місцевих виробників пілетів», - зауважив Станіслав Березкін.

Директор Мар’ївської школи Яна Іваненко сподівається, що в сільській школі, де сьогодні навчається 88 діток, стане тепліше і затишніше. Загалом у Компаніївському районі чотири освітніх заклади переведені на альтернативні види опалення.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!