Єлисаветградський книговир: ре-старт!

31.10.13, 11:30
книга Ольги Кушнір
книга Ольги Кушнір

Після невеличкої паузи буккросинг повертається в Кіровоград! 29 жовтня кофейня «Мокко» люб’язно відчинила свої двері для кіровоградців, які прийшли на презентацію книги Ольги Кушнір(КЛА НАУ, кандидат педагогічних наук).

Книга «От мечты до «Мрии» и не только…» - це своєрідний екскурс у історію вітчизняної авіації: цикл інтерв’ю з заслуженим льотчиком-випробувачем СРСР, Героєм України Олександром Галуненко та іншими відомими авіаторами, науковими та громадськими діячами. 

На презентації Ольга Олександрівна поділилася із присутніми історією створення книги, розповіла масу дотепних, суто авіаційних жартів, у дружній атмосфері поспілкувалася із курсантами та учнями старших класів Кіровоградської гімназії нових технологій навчання, а також подарувала поличкам «Єлисаветградського книговиру» 10 примірників своєї книги.

Подібні літературні вечори для Кіровограда не в новинку, та все ж деякий час вони не проводились. Тож ми раді оголосити що тепер щотижня на різних дислокаційних майданчиках, де встановлені полички «Єлисаветградського книговиру» проводитимуться подібні заходи не лише з Кіровоградськими, а й з Українськими письменниками і поетами. Чекайте анонсів!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!