Фестиваль художньої творчості інвалідів: Сила духу на крилах надії!

04.11.13, 13:00
На крилах надії!
На крилах надії!

Нещодавно делегація з Кіровоградщини прийняла участь у VI Всеукраїнському фестивалі художньої творчості інвалідів “На крилах надії” та у виставці робіт художньої творчості людей із обмеженими фізичними можливостями, який проводила Всеукраїнська організація інвалідів “Союз організацій інвалідів України” за сприяння Міністерства соціальної політики України, Державної служби з питань інвалідів та ветеранів України.

У фестивалі взяли участь близько 180 талановитих та обдарованих майстрів та виконавців з 23 областей України. Учасники продемонстрували свої таланти у різноманітних жанрах та напрямах мистецтва. Було багато чудових та різнопланових робіт, таких як вишивка, в’язання, живопис, роботи з природних матеріалів, фото...

Автори виставки мають обмежені фізичні можливості, але це не стає їм на заваді створювати шедеври та дарувати людям радість, адже для них творчість – це можливість відчути себе повноцінними. Всі роботи вражали складністю техніки, реалістичністю та творчим підходом їх виконавців. Загалом всі представлені роботи – це витвори мистецтва, які яскраво розкривають таланти своїх виконавців – людей з особливими потребами!

Фестиваль - це не тільки можливість продемонструвати свої таланти іншим людям, але в першу чергу це зустріч з друзями, однодумцями,можливість спілкування. На заході були присутні голова Всеукраїнської організації інвалідів “Союз організацій інвалідів України” Василь Назаренко, заступник Міністра культури України Віктор Балюрко, представник Урядового Уповноваженого з прав інвалідів Володимир Маслаков, представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Олена Міцерук, головний спеціаліст Департаменту соціального забезпечення та соціального захисту інвалідів Міністерства соціальної політики Світлана Бабошкіна, заступник Голови Державної служби з питань інвалідів та ветеранів Сергій Заражевський, заступник директора департаменту – начальник управління по роботі з інвалідами Державної служби з питань інвалідів та ветеранів Любов Алімова, режисер-постановник Національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка Дмитро Чирипюк. 

Бажаю всім творчого натхнення, злетів, а саме основне-здоров"я. якого так не вистачає цим людям!

текст та фото - Ельміра Небесна, ГО "Народна Академія Творчості"




  • На крилах надії!
  • На крилах надії!
  • На крилах надії!
  • На крилах надії!
  • На крилах надії!
  • На крилах надії!
  • На крилах надії!
  • На крилах надії!
  • На крилах надії!
  • На крилах надії!

Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!