Стас П’єха співав про Кіровоград

06.11.13, 14:00
Стас П’єха
Стас П’єха

Це не була окрема пісня, присвячена нашому місту. Просто слово «Кіровоград» дуже гармонійно вкладалося в тексти декількох пісень, які виконував співак під час концерту в обласній філармонії.

Популярний російський виконавець у Кіровограді не вперше. І цього разу був аншлаг – у залі навіть стояли приставні стільці. Наше місто – одне з перших, які відвідав Стас у рамках свого туру по Україні, присвяченого десятиріччю творчої діяльності. Спеціально до цього ювілею співак випустив альбом з назвою «10», до якого увійшли десять композицій.

Отже, концерт у Кіровограді. Більше двох годин без перерви. Була лише одна музикальна композиція без вокалу, під час якої Стас встиг переодягнутися. Решту часу він співав, танцював, спілкувався із глядачами. Співак вів себе достойно: говорив компліменти залу, дякував за оплески і квіти, розповідав історії із свого життя, вдало жартував. Поділився радощами з приводу того, що нещодавно його сестра народила доньку. Стас зізнався, що сам мріє саме про доньку, а не про сина, тому що пам’ятає, яким був складним підлітком і скільки клопоту завдав рідним. У репертуарі співака є написана ним пісня «Колискова», присвячена майбутній доньці, але на концерті він присвятив її племінниці.

Глядачі співали разом із Стасом усі його пісні. А одну з композицій співак виконав у супроводі найвідважніших кіровоградок, які на кілька хвилин стали його бек-вокалістками.

Вразив кіровоградців акторський талант П’єхи. Під час виконання пісні «Она не твоя», яку в оригінали він співає з Григорієм Лєпсом, Стас партію партнера виконував у манері Лєпса, вдягнувши темні окуляри. Було кумедно і дуже схоже.

Квіти тридцятитрирічному співакові дарували винятково дівчата, що зрозуміло. Квітів, червоних троянд, було дуже багато. Стас попросив охорону дозволити прихильницям підніматися на сцену, і кожна з них обов’язково цілувала кумира і говорила слова вдячності. Окрім квітів, було декілька подарунків (останнім часом на концертах зірок таке практикується).


Скептики (і такі були на концерті) говорили, що відкрили для себе нового Стаса П’єху. Воно і зрозуміло, адже живий звук, професійна гра музикантів, неповторний голос співака не йдуть ні в яке порівняння зі студійним записом. І на сцені Стас виглядав зовсім не попсовим виконавцем, а зрілим, талановитим виконавцем творів з глибоким змістом і в чудовому музичному обрамленні.

написала Олена Нікітіна, спеціально для Першої електронної



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!