Перлини народної мудрості: У бібліотеці гуртували молодь

09.11.13, 10:29

Цього тижня у відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам відбувся інформаційно-виховний захід «Перлини народної мудрості». Учасники заходу познайомилися з найбільшим винаходом  усього людства - виникненням писемності.

Дізналися не тільки про історію слов’янської писемності, а й про розвиток письма всіх народів Землі. Також діти взяли активну участь в літературно-мовному турнірі «Невмируща наша мова», в якому проявили себе істинними патріотами рідної мови.

Тож дорогі друзі-читачі! Вітаємо усіх вас зі святом української мови та писемності. Любіть, поважайте, поліпшуйте і вдосконалюйте культуру мовлення, збагачуйте словниковий запас, будьте веселі і товариські.

Вже 7-го листопада у відділі естетичного спрямування організації змістовного дозвілля користувачів, відбулося літературно-музичне свято «Там, де живе рідна мова, живе український народ».

Учасники заходу прослухали  чарівні музично-поетичні хвилини: українські пісні, твори сучасних авторів, музичні композиції. Так, артистичною вдачею та потужним тембром прихильників української мови та мистецтва зачаровували Федоришина Валентина, Кисельова Крістіна, юні зірочки ДМШ № 1 ім. Г.Нейгауза: Бєлік Софія та Гордінська Діана, а також учасник  телевізійного конкурсу «Мальчишник»  - Дмитро Харкевич. У їх виконанні  прозвучали  композиції: Колискова, «Тихо над річкою», «Ніч, яка місячна…», «Одна калина», «Не стидайся - то твоя земля» та «Кіровоград».

  Справжнім сюрпризом для гостей свята став хореографічний подарунок від модельного агентства «Мадіна-стиль».

Сподіваємось, що вищезгадані пізнавально-розважальні заходи та  книжкова виставка «Мова – духовний скарб нації» неодмінно посіють у підростаючого покоління зерна любові до рідної мови, переконають, що українська мова – мова серця, розуміння, вишуканості  та добра!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!