Cтипендії для літератури

12.11.13, 11:27

З квітня 2013 року у рамках програми грантів "Фонд Рината Ахметова Розвиток України" започаткував додатковий напрям – стипендії для письменників. Літературний компонент грантової програми і3 продовжує приймати проектні заявки на підтримку літературних ініціатив, проте надалі не приймаються заявки на видання літературних творів в рамках грантової програми.

Програма стипендій у сфері літератури має на меті розвиток української літератури шляхом створення умов для написання художніх та публіцистичних творів для письменників (фізичних осіб), які мають значні літературні здобутки і/або значний творчий потенціал, що й підтверджується поданими на розгляд програми рекомендаційними листами.

Для участі у програмі апліканти подають заявку згідно з Аплікаційною формою_стипендії. Заявка має бути надіслана на електронну адресу ntserklevych@fdu.org.ua та поштову адресу.

Заявки приймаються на постійній основі, проте реєструються на найближчі розгляди Експертної Ради у  визначені терміни до: 15 травня; 15 серпня; 15 листопада; 15 лютого. Перед заповненням заявки просимо уважно прочитати Положення про надання стипендії та ознайомитися з переліком необхідних додатків для участі у програмі. Згоду-повідомлення на обробку персональних даних можна завантажити на сайті організації.

Розмір стипендії становить не більше 7 тис. грн. на  місяць. Термін отримання стипендії – до 3 місяців на період 2013-2014 років. Рішення про надання стипендій  приймається Стипендійною Радою у складі: Віра Агєєва, Віра Балдинюк, Олександра Коваль, Андрій Курков, Олеся Островська-Люта.

04070, Київ, Україна
вул. Іллінська, 8
Тел.: +38 (044) 502 52 14 Факс: +38 (044) 502 52 15
E-mail: ntserklevych@fdu.org.ua E-mail: azabolotnaya@fdu.org.ua
Реєстрація триває до: 15-11-2013



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!