Творчий конкурс на тему толерантності для мешканців Кіровоградської області

13.11.13, 13:00

Організатори творчого конкурсу «Так я бачу толерантність» отримали перші роботи. Обидві підготовлені засудженими, які відбувають покарання в Кіровоградській виправній колонії № 6. Незважаючи на обмеженість у доступі до IT-технологій, вони змогли зробити фотографію і написали музику, яка буде покладена в основу відеокліпу про людей, які живуть з ВІЛ та перебувають у місцях позбавлення волі.У фотографіях і музиці засуджені показали своє розуміння толерантності. Наскільки воно відмінно від думки молоді, яка не має кримінального минулого, можна буде побачити під час презентації всіх робіт, які будуть презентовані в ході акції, присвяченої Всесвітньому дню прав людини. Крім того, під час акції будуть визначені і переможці конкурсу.

Разом з тим, засуджені стали тільки першими учасниками конкурсу, який тільки розпочався, тому організатори закликають молодь Кіровоградської області висилати свої роботи. 

Нагадуємо: у Кіровоградській області проводиться творчий конкурс «Так я бачу толерантність». Призовий фонд конкурсу - 2000 грн. Будь-який житель Кіровоградської області може подати фото або відео матеріал, який, на його думку, найбільш яскраво ілюструє прояв толерантності. Результати будуть оголошені під час акції, присвяченої Всесвітньому дню прав людини (10 грудня 2013). За результатами конкурсу будуть визначені 4 переможця, які отримають призи. 

Для участі необхідно: підготувати будь фото або відео матеріал, що розкриває тему толерантності, вислати до 22 листопада 2013 року разом з контактною інформацією на адресу: вул. Преображенська 2, 6 поверх «Мережа ЛЖВ» м. Кіровоград 25001, або на e - mail: bocharovtuz@gmail.com

У конкурсі можуть брати участь будь-які фото і відео роботи. Організатори не обмежують учасників у творчості, однак залишають за собою право відмовити в участі роботам, які явно пропагують насильство, ксенофобію, расизм і порнографію. 

Після проведення оцінки робіт учасників Конкурсна комісія визначить 4 переможців. Переможці конкурсу дізнаються про результати 10.12.2013 року і будуть запрошені на публічну акцію і BarCamp, присвячені Всесвітньому дню прав людини. В ході акції за участю представників органів влади, громадськості та засобів масової інформації, будуть представлені всі роботи, що надійшли на конкурс. Також будуть представлені фото та відео матеріали, визнані найбільш вдалими, автори цих робіт отримають призи. 

Координатор конкурсу: 
Бочаров - Туз Володимир
соціальний працівник Кіровоградського обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ\СНІДом». 
09 72 82 65 21 \ 05 08 64 21 80 

Конкурс проводиться за підтримки Кіровоградської обласної державної адміністрації, Управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!