Кіровоградці розповіли всій Україні про впевнені кроки до Євросоюзу

16.11.13, 9:00
Олена Арутюнян (у центрі)
Олена Арутюнян (у центрі)

Цього тижня у Києві відбулась Десята Міжнародна Асамблея Громадської ліги Україна – НАТО на тему: «Роль громадянського суспільства у сприянні безпеці та демократичним цінностям в Україні».

Конференція стала своєрідним підсумком заходів, що проводились з даної тематики. Протягом усіх років діяльності  Громадської ліги Україна – НАТО були проведені заходи, щодо покращення розуміння євроатлантичного співробітництва і діяльності в інформаційній, науково-дослідницький та освітній сферах з урахуванням міжнародного досвіду України і можливостей подальшого співробітництва. Про це свідчить Указ Президента України «Про затвердження Річної національної програми співробітництва Україна - НАТО на 2013 рік».

Кіровоградщина була представлена виступом методиста з міжнародних зв’язків та партнерства Кіровоградського обласного ЦДЮТ, головою Ради євроклубів Кіровоградщини  - Оленою Арутюнян. Протягом останніх років наша діяльність направлена на виховання та поінформованість молоді щодо свободи миру та безпеки, розвитку демократії та верховенства права, становлення національної ідеї у суспільстві та виховання європейських цінностей. У даних заходах приймали участь громадяни різних соціальних  груп  та вікових  категорій: учні шкіл, ліцеїв, гімназій, студенти університетів Кіровограда, викладачі, освітяни, члени громадських організацій та представники місцевої влади. Серед інтелігенції, підприємців, громадськості,студентської молоді,школярів Кіровоградщини  виник інтерес до даної теми, щодо поглиблення розуміння і поширення інформації на користь партнерства і прагматичного співробітництва.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!