Кіровоградські знавці зіграли на Всеукраїнському турнірі

27.11.13, 8:30

Цими вихідними у Києві пройшов Олімпійский Кубок України без обмеження віку, де зібралися найкращі команди з усієї країни. Нашу область цього року представляли одразу дві команди - «Песец» та «Проект Геркулес». Турнір проходив за олімпійською схемою: 6 турів по 12 запитань у кожному, де команди грають одна з одною.

Для команди «Песец» це була дебютна гра подібного рівня на виїзді, адже до цього знавці на всеукраїнських нефестивальних турнірах ЛУК без обмеження віку виступав лише двічі - у 2011 році, коли у Кіровограді проходив "Перехідний етап ЛУК" та на ЧУБРі у квітні цього року.  Для команди «Проект Геркулес» це була далеко не перша гра, саме ця команда представляла нашу область на всеукраїнських змаганнях в останні роки.

Перше, що хочеться сказати - результати не порадували, їхали всі за більш вдалим виступом. Але цьому дуже сприяло жеребкування, де команді «Песец» випали такі гранди як «Примати» (віце-чемпіони України, які і стали володарем кубку), «ЭПТ» (чемпіони України) та «Южный парк» (чемпіони Одеси). Проекту теж випали не найслабші суперники, серед яких були «Минус один», «Игры разума» та «Ксюша».

Після групового етапу «Песец» у своїй групі прогнозовано зайняв останнє місце, тому боровся далі лише за 25-32 місця. Команда мала змогу нав'язати боротьбу у ключовому поєдинку з одеситами, проте суперники показали один з кращих результат у турі серед усіх команд. ПГ зайняли у запеклій боротьбі третє місце, програвши друге місце у групі лише за додатковими показниками.

Кінцевий результат такий:

«Проект Геркулес» - 23 місце

«Песец» - 30 місце

Після відіграшу основного турніру, всі команди мали змогу зіграти ще в одне рейтингове змагання - «Осіння поляна 2013» (редактор Е. Голуб). На жаль Проект із-за нестачі часу не залишився грати, як і декілька сильних команд, але «Песец» прийняв участь і показав досить непоганий результат, зайнявши 8-9 місце.

Дуже сподіваємось, що такі результати не засмутили команди, а додали досвіду і дозволили зробити роботу над помилками, які дадуть змогу краще виступити у наступних турнірах.

Текст - Олександр Тарасенко, фото - Андрій Грищук



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!