"Веселі старти" пройшли у Кіровоградському колегіумі

04.12.13, 13:27

Голова Кіровоградської ОДА Андрій Ніколаєнко та Президент обласної федерації легкої атлетики Геннадій Заболотний передали школам Кіровограда сучасний, зручний спортивний легкоатлетичний інвентар - набір "Дитяча легка атлетика" буде зберігатися у Кіровоградському колегіумі, але користуватися ним зможуть всі школи міста.


Інвентар був вручений у рамках виконання Меморандуму, укладеного між Кіровоградською облдержадміністрацією і федерацією легкої атлетики України про розвиток фізичної культури і спорту, легкоатлетичний комплект радо сприйняли усі школярі.Загалом місто отимає два такі набори - один для Кіровського, інший для Ленінського районів Кіровограда.


Губернатор, вітаючи присутніх зі святом "Веселі старти", зазначив, що спортивного інвентар можна використовувати для проведення змагань на будь-яких площинах – на галявинах, асфальті та грунті. Інвентар дозволяє тренуватись та змагатись дітям від 6 до 11 років.


За допомогою подарованого легкоатлетичного комплекту в школі одразу провели спортивні змагання для юних спортсменів. Школярі, захоплені спортивним азартом, з радістю випробували гарний подарунок. - Здоровий спосіб життя, особливо серед дітей і молоді, на сьогодні є принциповим питанням для Кіровоградщини та й усієї України, це позиція Президента України - відзначив Андрій Ніколаєнко, висловивши сподівання, що завдяки новому спортивному інвентареві зроблять перші кроки у спорт майбутні чемпіони.


Директор НВК «Кіровоградський колегіум» Кіровоградської міської ради Олена Максимова розповідає, що комплект спортивного обладнання мобільний, бо вміщений у спеціальній сумці, тож може транспортуватися звичайним легковим автомобілем на будь-яку відстань. Вчителі фізичної культури Кіровоградського колегіуму вже поділилися інформацією про можливості, що їх має обладнання, із колегами з інших шкіл міста. Очевидно, як тільки блисне сонечко і стане тепло, знаряддя використовуватимуть всі бажаючі.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!