Міліціонери грали у футбол

07.12.13, 11:27

Силові структури області не лише займаються своєю безпосередньою роботою, а й знаходять вільну хвилинку для спорту та відпочинку. Так, з метою розвитку фізичної культури і спорту, зміцнення здоров’я та фізичного загартування працівників, на базі спортивного комплексу обласної спеціалізованої школи олімпійського резерву №2 напередодні професійного свята правоохоронців – Дня міліції України відбулися змагання з міні-футболу, в яких взяли участь 7команд з різних куточків нашої області.

Крім співробітників УДАІ, які представляли команду УМВС, гарні результати показали також гравці Новомиргородського райвідділу. Запекла боротьба за першість у турнірі закінчилася перемогою управління Державтоінспекції, друге місце виборола команда Новомиргородського РВ УМВС України в області,  третє належить Світловодському РВ УМВС.

Усі учасники були нагороджені  статуетками та дипломами, а переможці та призери змагань - цінними подарунками від керівництва Управління МВС України в Кіровоградській області. Привітні слова на свою адресу почули учасники змагань від начальника управління кадрового забезпечення УМВС України в області полковника міліції Івана Стеценка, який зазначив, що гарна фізична форма правоохоронців – запорука їх вдалої боротьби зі злочинністю.Також привітав переможців змагань голова професійної спілки правоохоронців Кіровоградської області Валерій Шевчук. Сподіваємося, що ця перемога стане гарною традицією для наших співробітників. Бажаємо їм гарних спортивних досягнень в подальшому!




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!