Сезон легкої атлетики-2014 в Україні розпочнеться 10 січня

08.01.14, 10:20

Легкоатлетичний сезон 2014-го року в Україні розпочнеться 10 січня змаганнями “Різдвяні старти” у відреконструйованому манежі на Березняках у Києві. Найбільшими зимовими стартами вітчизняних легкоатлетів стануть командний чемпіонат і чемпіонат України з багатоборств у приміщенні 27-28 січня і наступні юнацький чемпіонат та всеукраїнські змагання “Козацька хортиця” на честь олімпійських чемпіонок Т. Самоленко та Т. Пророченко, Меморіал В. Ященка у Запоріжжі.

У весняно-літній період ряд стартів пройдуть на оновлених стадіонах. 25 квітня Черкаси прийматимуть чемпіонат України з бігу на 10000 метрів, а 16-18 травня — юнацький чемпіонат України. 20-22 червня в Артемівську пройде чемпіонат України серед юнаків 1999 року народження та молодших. У травні планується завершення реконструкції стадіону в Кіровограді, отож 28-30 червня місто прийматиме чемпіонат України серед школярів (1997 р. н. і молодші), а в серпні — командний чемпіонат України серед юніорів.

5-6 липня Донецьку довірено проведення Кубка Європи з багатоборств. На 7 вересня у Києві заплановано вельми цікавий старт — шоу зі стрибків у висоту на Хрещатику “Клуб 2.40”, що відбудеться за участю найсильніших стрибунів світу, що подолали висоту 2 метри 40 сантиметрів. 21 вересня у столиці пройде ЧУ з 24 годинного бігу, а у Львові — ЧУ з бігу по шосе на 10 км “Львівська десятка”.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!