Чи вистачило вашій дитині часу на змістовний відпочинок під час канікул?!

15.01.14, 15:00

Зимові канікули – чудова пора, яка завжди проходить весело та яскраво, бо припадає на свята Нового року та Різдва. Канікули дозволяють перепочити від навчання, поспілкуватися з близьким та присвятити час улюбленим заняттям. Але чи вистачило часу вашій дитині на змістовний відпочинок під час зимових канікул? Якщо ні — запрошуємо до відділу абонемента обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського. Тут, ознайомившись з медіа-новинками, всі бажаючі зможуть і відпочити, і пізнати багато цікавого і корисного!

Вам знайомі такі імена: Че Гевара, Геродот, Маркес, Рабле, Лорка, Кампанелла? Вам відомо, що Агата Крісті, роздумуючи над черговим детективним сюжетом, гризла яблука, а астроном Микола Коперник під час війни з хрестоносцями командував гарнізоном? Ви чули, що талант Шопена розкрився завдяки його коханню до письменниці Жорж Санд? А чи знаєте ви, що якби Марко Поло випадково не потрапив до в'язниці, то світ ніколи б не дізнався про його подорож на Схід? Диски із серії “Секреты гениальности“ дадуть відповіді на ці та багато інших запитань. Відеофільми “ENCYCLOPEDIA CHANNEL” - це захоплюючі і пізнавальні програми про відомих особистостей. Ознайомившись з ними, ви зможете більше дізнатися про видатних вчених, громадських діячів, мандрівників і першовідкривачів, діячів культури. Подивившись по-іншому на їхню творчість і наукову діяльність, громадське і особисте життя, ви зможете пізнати секрети геніальності.


"Оксфордская видеоэнциклопедия для детей" — цей відеофільм може стати найціннішим доповненням домашньої бібліотеки кожної дитини, адже за допомогою відео у вашій оселі оживуть чудеса й таємниці науки. Відеофільм у точній формі передає зміст “Оксфордської Дитячої Енциклопедії” - найкращої енциклопедії для дітей. Зручна система пошуку програм дозволяє легко й швидко знаходити потрібний матеріал для перегляду.


Дитячий пізнавально-розважальний мультсеріал “Хочемо все знати”, що здобув славу в усьому світі серед дітей і їхніх батьків, легко й доступно покаже дітям природу простих і складних механізмів, що оточують нас у повсякденному житті. 26 дивних історій з життя Острова Мамонтів, який населяють мешканці острова, а також добродушні й смішні волохаті мамонти. Вони знайомляться з дивним світом основ фізики на прикладах найнеймовірніших пристроїв — від літаків до електропоїздів, від важелів до збільшувального скла. Кожен новий день приносить нові відкриття! Серіал створено на основі відомої книги Девіда Макулая “Як все влаштовано”.

Яким був світ динозаврів та інших доісторичних тварин? Як вони жили, чим харчувалися, чому вимерли? Мультфільм “В мире динозавров” за 45 хвилин відповість на ці запитання. Переглянувши його, дитина зможе уявити як зароджувалося і розвивалося життя на Землі в доісторичний період.


Навчальні програми з тітонькою Совою в ігровій формі ознайомлять дітей з історіями про домашніх тварин (“Мои домашние питомцы”), навчать батьків як допомогти дитині вирости заможною (“Абетка грошей”), нагадають правила дорожнього руху (“Азбука безопасности на дороге”).

Запрошуємо всіх бажаючих до відділу абонемента обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського. Диски безкоштовно на 14 днів можна взяти додому.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!