Екскурсія «Як працює сучасна книгозбірня?»

16.01.14, 10:00

Новий рік завітав в кожну домівку, на кожну вулицю, до кожного з нас. Безліч нових сюрпризів підготувала для мешканців та гостей нашого міста Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. О.М. Бойченка.

Всіх, хто нещодавно приїхав до м. Кіровоград або не мав змоги раніше відвідати нашу бібліотеку, запрошуємо на цікаву та пізнавальну екскурсію. Ви дізнаєтесь як сьогодні працює сучасна книгозбірня, поринете в загадковий світ читання. До Ваших послуг фонд літератури на різні смаки та уподобання.

Для бажаючих поринути у світ Інтернет-технологій працює Інтернет-центр, де можна не тільки попрацювати за комп’ютером, а й отримати необхідні знання на безкоштовних курсах комп’ютерної грамотності.


Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім.О.М.Бойченка має цікаву історію, її приміщення є втіленням та невід’ємною частиною архітектури старого міста Єлисаветграда (Кіровограда). За бажанням, Ви можете здійснити відео-мандрівку вулицею Дворцовою. Не упустить нагоди здобути нові знання та нових друзів разом з бібліотекою!

Бібліотека працює щодня, крім суботи, з 9.00 до 18.00 Адреса: м. Кіровоград, вул. Декабристів 6/15, тел./факс (0522) 22-66-01, Груповий попередній запис можна зробити за телефонами: 095 474 75 88 Полякова Олена Олександрівна, 095 471 27 67 Рєзнік Тетяна Станіславівна.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!