На Щедрий вечір у Кіровограді кожен міг обрати собі розваги до смаку!

16.01.14, 13:00


Різдво і Новий рік – найчарівніші та найзагадковіші свята. У ці дні виконуються всі заповітні бажання і здійснюються всі потаємні мрії. Тож і у бібліотеці імені Чижевскього запанував новорічний настрій. Мешканці та гості міста потрапили на справжнє свято, яке тривало аж до опівночі. Веселими щедрівками та щирими новорічними вітаннями  розпочали  свято карнавальні маланкарі, які привітали всіх присутніх.

Кожен з гостей мав змогу гарно провести час, дібравши собі розвагу до смаку. Запальний майстер-клас спокусливого танго, від Юрія Ткача, зібрав у холі чимало пар, яким вдалося відчути на собі хвилю емоцій від танцю. Чарівну силу краси жіночого тіла і душі розкрив виступ танцювальної студії «Медея» – «Східні танці», а майстер-клас від Вікторії Гандабурової та Марини Стрельнікової захопив і дорослих і малих, адже жіноча аура, яку випромінює кожна представниця прекрасного полу, не залежить від віку.


Читайте також:
Щедрий вечір у бібліотеці відзначали до півночі

Створення святкових зачісок, майстер-клас «Новорічний макіяж» та показ-дефіле моделей з бібліотечної перукарні, додав чудового настрою панянкам нашого міста та вкотре нагадав, що жінкою бути напрочуд приємно. Головною родзинкою вечора стала презентація виставки московської фотохудожниці Ірини Михайлової, яка вперше в Україні представила персональну експозицію «Алиса и другие». Неперевершені картини здатні дивними чином повернути в дитинство кожного,  хто «доторкнеться» до них з душею. Відчуття казки та невловимих чарів витали в повітрі і в такі моменти дійсно віриться, що всі ми в душі справжні діти.

Ворожіння на каві, по книзі, печиво з віщуванням – все це для відвідувачів, що бажали зазирнути в майбутнє і дізнатися про здійснення найзаповітніших бажань. Ой і кипіла робота у нашої ворожки, і як це буває в казках зі щасливим кінцем, всі пророцтва були добрими та щирими.


Настав час обирати найкращу серед запальних та веселих Солох, які завітали на свято з усіх куточків нашого міста. І навели ж галасу ці чарівні та яскраві молодиці! Чимало гостей бажали потрапити в підземку бібліотеки, на екскурсію «Тіні великих письменників», і ті, кому це вдалося, отримали справжнє задоволення від такої подорожі. Що не кажи, а тут працює правило: краще один раз побачити, аніж 100 разів почути!

Виставку Миколи Копай-Гори «Лики» відвідали всі гості вечора і взяли з собою на згадку приємні та незабутні враження. Великим попитом користувався і майстер-клас Наталії Овчаренко «Бабусина хустка в фольклорному стилі», під час якого майстриня продемонструвала 12 різних способів зав’язування хустки та шарфів. А ще можна було послухати байки про макогін та макітру і, звичайно ж, посмакувати кутею.
Квест «Бібліобродилка» (відшукай книгу в темній кімнаті) знайшов своїх прихильників серед молоді. Хлопці та дівчата з ентузіазмом перевіряли, чи бояться вони темряви, і, аби похвалити учасників, скажемо, що більшість з них це випробування пройшли з гідністю!


Найрозумніші та найактивніші могли позмагатися в КВК або показати свою ерудицію в спортивному турнірі «Що-Де-Коли». Для любителів активного відпочинку постійно працювали Kinekt-3D ігри, дитяче містечко та майстер-класи «Оформлення карнавальної маски» (квілінг), «Виготовлення новорічних сніжинок», «Лотос – квітка чистоти» (орігамі), «Плетіння мандал», «Обери захід – надішли фото». Бажаючі відпочити побували на кіносеансі новорічних та різдвяних фільмів, відпочивали убібліотечній кав’ярні, прогулювалися різдвяним ярмарком та купували сувеніри.

Читайте також:
На Щедрий вечір у бібліотеці змагались знавці

Ближче до опівночі чарівні та ніжні звуки гітари закружляли у повітрі і зібрали втомлених, але щасливих гостей до відпочинку. Кожна казка колись закінчується, так і світ нічної бібліотеки замкнув свої двері до наступного року, але щодня бібліотека готова до нових зустрічей, аби дарувати всім своїм друзям ще більше незабутніх вражень та позитивного настрою!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!