Студія “Писанка” отримала звання Народної

30.01.14, 13:00

У когорті народних колективів обласного Центру дитячої та юнацької творчості стало одним колективом більше - наприкінці 2013 року до адміністрації надійшов  документ про присвоєння студії образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва “Писанка” звання Народного колективу.

Хочеться нагадати - студія образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Писанка» - керівники Cвітлана та Тетяна Стороженко, - заснована у 1999 році. У студії навчаються 115 вихованців віком від 5 до 17 років. Вихованці студії «Писанка» ще змалечку починають оволодівати тонкощами образотворчого мистецтва, ліплення народної іграшки та композицій з солоного тіста, декоративного розпису, писанкарства; знайомляться з історією, культурою, звичаями українського народу, творами видатних митців образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва України і зарубіжжя. Це сприяє формуванню в учнів почуття прекрасного, національної свідомості, любові до рідного краю, його народу та історії.

Cвітлана та Тетяна Стороженко
Cвітлана та Тетяна Стороженко

Колектив студії нагороджено  багатьма дипломами, грамотами, медалями. Постійний учасник міжнародних, всеукраїнських, обласних й міських виставок, конкурсів та фестивалів образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва. Колектив відомий не лише на теренах рідної Кіровоградщини та всієї України, тож абсолютно заслужено ставший Народним! Вітаємо керівників Світлану та Тетяну Стороженко із присвоєнням студії «Писанка» звання Народного колективу та  бажаємо гарних та талановитих вихованців, наснаги та вічного  натхнення!

автор - Світлана Коропалова



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!