Миті війни: У Кіровограді збирають в єдине сімейні фотоархіви

31.01.14, 12:00

З кожним роком усе далі відходять від нас ті події. Давно зрівнялись з землею окопи, зарубцювались рани колишніх солдат, але наша пам'ять щоразу повертається до минулого, адже те, що пережили наші діди та прадіди, не забудеться ніколи! Це подвиг, якого не знала історія!

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. О. М. Бойченка розпочинає проект «Миті війни: родинна пам'ять живе». В рамках проекту буде оформлена фотовиставка та створена віртуальна сторінка на сайті бібліотеки в розділі «Кіровоградщина в роки Великої Вітчизняної війни».

Якщо вашу родину не оминула страшна війна, якщо в сімейних архівах збереглись фронтові листи або фото часів війни, бібліотека для юнацтва ім. О. М. Бойченка запрошує Вас взяти участь у створенні фотовиставки та вшанувати пам'ять ваших родичів.

Разом з матеріалами просимо надати короткий опис:
-   прізвище, ім’я, по-батькові людей, зображених на фото;
-   прізвище, ім’я, по-батькові автора листа,
-   прізвище, ім’я, по-батькові власника документу.

Документи приймаються протягом трьох місяців (з лютого по квітень 2014 р.). Всі надані матеріали будуть відскановані та одразу повернені власникам. Ми запрошуємо усіх кіровоградців не залишатися байдужими та спільними зусиллями створити справжнє панно пошани та пам’яті наших бабусь та дідусів – звичайних кіровоградців, які жили, працювали, воювали чи надавали посильну допомогу у звільненні рідної землі від фашистів. Давайте всі разом згадаємо своїх рідних, без кого цієї Перемоги могло не бути.

Якщо ви маєте запитання стосовно проекту або бажаєте взяти в ньому участь, звертайтеся до Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка: вул. Декабристів 6\15 (щодня з 9.00 до 18.00, вихідний - субота), тел: 22-66-01, 095 474 75 88 Полякова Олена Олександрівна, 095 471 27 67 Рєзнік Тетяна Станіславівна.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!