Кіровоградські службовці вивчатимуть українську мову на постійних курсах

06.02.14, 11:30

Днями у Кіровоградській облдержадміністрації проаналізували роботу державного навчального закладу, який має складну і довгу назву - «Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій облдержадміністрації.

Заступник директора центру Сергій Ворона, розповідаючи про увесь спектр освітніх послуг, які вони надають слухачам зі всієї області, виділив разом із традиційними методами і формами навчання також й інноваційні, що активно впроваджуються в центрі, серед них - вебінари, система електронного тестування знань слухачів тощо. Прагне керівництво центру перейти від навчальних професійних програм до інтенсивних тренінгів.


Ведеться активна робота і над поліпшенням методичного забезпечення центру – є власні розробки із матеріалами професійних програм та електронних документів на цифрових носіях, удосконалюється і електронний каталог видань бібліотеки центру. Що стосується останнього, то заступник голови - керівник апарату обласної державної адміністрації Віктор Рєзнік наголошує, що цей каталог має містити не лише перелік книг, а й оцифровані примірники видань.

Очікує від центру Віктор Рєзнік активної участі у впровадженні єдиної уніфікованої системи електронного документообігу, а також вимагає організувати постійні курси ділової української мови. Питанню знання української мови Віктор Рєзнік відводить чільне місце у процесі кваліфікаційних навчань держслужбовців, і це стосується не лише грамотності, чиновники повинні володіти і діловою риторикою – наголошує він.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!