Транспортна "тусовка": Трактори та комбайни обійдуться без техогляду

17.03.14, 15:29
фото - http://radio24.ua
фото - http://radio24.ua

Важливе для аграрної Кіровоградщини питання ліквідації технічного огляду сільськогосподарської техніки наразі підтримує нове керівництво Мінагрополітики. Про це не тільки йдеться на сайті міністерства - цитата: "це абсолютно зайва, штучно створена процедура у дозвільній системі, яка є додатковим обтяженням для сільгосптоваровиробників і механізмом стягнення з них незаконних платежів". Обіцянку сприяти усуненню техогляду Міністерство дало членам Ради Аграрного Союзу, до якого входять і кіровоградські фермери.

Очевидно, що дбайливий господар дбатиме про техніку і людей, а решта нехтуватиме вимогами та стандартами безпеки руху і життєдіяльності. Втім, і перші, і другі не хочуть платити більше, і це логічно...

Сергій Юрійович Коренюк
Сергій Юрійович Коренюк

Коментуючи дане питання під час прес-конференції у Кіровоградській ОДА,  директор департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації Сергій Юрійович Коренюк провів паралелі із відміною техогляду на звичайні транспортні огляди і безпекою руху на автомобільних дорогах області.

-
Перш за все - це питання безпеки. Не можу сказати, що немає чи не було "перегибів" на місцях у процесі проведення техогляду с/г техніки, але на рівні районів Кіровоградщини цей процес завжди був стабільний і керований завдяки співпраці поміж сільськогосподарськими інспекціями та районними державними адміністраціями, - сказав Сергій Юрійович.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!