Намалюй Національний банк майбутнього

27.03.14, 13:30

Національним банком України з метою підвищення рівня фінансової грамотності, поглиблення знань дітей про Національний банк України та виявлення  їх творчих здібностей проводиться ІІІ Всеукраїнський конкурс дитячих малюнків на тему «Національний банк майбутнього» (далі – Конкурс).

Усі діти віком від 6 до 15 років, які бажають узяти участь у Конкурсі, мають подати свої малюнки (формат А3) разом з анкетою учасника Конкурсу в період з 19 березня до 22 квітня 2014 року до Управління Національного банку України в Кіровоградській області (далі – Управління) за адресою: 25006, м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 33, поштою або власноруч. У разі надсилання малюнка поштою, обов’язково зазначити на конверті напис "На конкурс дитячих малюнків".

Також кожен учасник Конкурсу разом з роботою подає своє резюме та кольорове фото (електронний варіант) на електронну адресу Управління: press@kr.bank.gov.ua

Уповноважена комісія Управління визначить та оголосить переможців у першому турі, які будуть нагороджені 25 квітня 2014 року керівництвом Управління та допущені до участі в другому турі Конкурсу.

Під час другого туру Конкурсу, що проходитиме в Національному банку України (м. Київ, вул. Інститутська, 9), серед робіт-переможців з усієї України уповноважена комісія Національного банку України визначить трьох переможців (відповідно І, ІІ та ІІІ місця) та номінантів другого туру Конкурсу.

Оголошення та нагородження переможців другого туру Конкурсу здійснюватиметься в центральній будівлі Національного банку України  (м. Київ, вул. Інститутська, 9), а номінантів Конкурсу – в територіальних управліннях під час проведення заходів з нагоди святкування Дня банківських працівників.

Роботи переможців і найкращі роботи учасників Конкурсу експонуватимуться на виставці в центральній будівлі Національного банку України та пересувній виставці. Роботи учасників Конкурсу увійдуть до альбому та календарів на 2015 рік.

Вимоги до конкурсних робіт:

Участь у Конкурсі можуть брати лише індивідуальні дитячі роботи (колективні роботи комісіями територіальних управлінь Національного банку не розглядаються).

Стиль і форма малюнка обираються автором на власний розсуд відповідно до загальної теми Конкурсу.

Подані на Конкурс роботи можуть бути виконані в довільній графічній чи живописній техніці на аркушах паперу формату А3.

На звороті малюнка обов’язково зазначаються прізвище, ім’я, поштова адреса, клас та назва навчального закладу учасника, контактні телефони батьків або опікунів.

Подані на Конкурс роботи не рецензуються та не повертаються.

Наданням роботи на Конкурс автор, його батько, мати або опікун підтверджують повну згоду на публікацію твору (конкурсної роботи) без будь-яких претензій щодо авторського права надалі.

Інформацію про проведення ІІІ Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків на тему «Національний банк майбутнього» розміщено на офіційному інтернет-представництві Національного банку України.

За довідками звертатись до Управління Національного банку України в Кіровоградській області за  телефонами  (0522) 35-80-13, 35-80-14.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!