У Маловисківський бібліотеці відбувся День Здоров’я

09.04.14, 13:00

Здоров'я - найголовніший скарб людини. Адже саме від нього залежить наше життя. При зустрічі ми запитуємо один одного про здоров'я і бажаємо його один одному: воно воістину є головною умовою людського щастя…

В рамках проекту «Турбота про жінку впевненість у майбутньому» програми «Здоров’я жінок України» на базі Маловисківської районної бібліотеки 8.04 проведено День Здоров’я «Здоровим бути круто».

На заході були присутні молодь Маловисківського професійного училища №16 групи - 42,43 та бібліотекар ПТУ Миценко Л.М.Працівники районної бібліотеки Івандюк О.А.Чеботарьова м А.М. Діденко .О.М розповіли про здоров’я молоді, про чинники які впливаютьна здоров’я , а також познайомили з проектом та книжковою виставкою «Здорові батьки здорові нащадки» . Молодь приймала участь в грі«Складаємо мозаїку здоров’я».

Цікавою для всіх стала лекція «Репродуктивне здоров’я підлітків» лікаря акушера- гінеколога Маловисківської районної лікарні Стаднік Н..М. Захід продовжився вуличною акцією. Учасники танцювальногоколективу«Арніка» районного будинку культури керівник Шевченко Т.С.підготували та представили флешмоб «Молодь обирає здоров’я».

По закінченню заходу були розповсюджені роздаткові матеріали по темі проекту, які були надані Кіровоградською обласною службою з актуальних питань жіноцтва.


За матеріалами сайту бібліотеки



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!