Студенти продавали побачення і зібрали гроші для армії

14.04.14, 11:00

Днями в актовій залі КДПУ ім. В. Винниченка відбувся благодійний аукціон. Але, на відміну від традиційних торгів, де продаються дорогі витвори мистецтва, в актовій залі торгувались за побачення. Не подумайте нічого поганого! Справа в тому, що студенти, як завжди скреативили. Отже, лотами були впізнавані особистості університету, а охочі їх викупляли. Сформовані пари йшли разом на побачення. Хоча це могла бути й звичайна зустріч. Виручені на аукціоні кошти було передано кіровоградській військовій частині.

За правилами аукціону, кожен лот мав себе презентувати, тобто підготувати якусь цікаву постановку. Серед виступів були яскраві гумористичні номери КВНщиків: команда з факультету філології та журналістики «Принцеси і доцент» розсмішили аудиторію постановками з студентського життя. Були й вокальні номери: під акомпанемент гітари студент факультету іноземних мов виконав хіт Ляпіса Трубєцкого «Воїни світла». Також декламували Шевченка, але німецькою – знову ж таки факультет іноземних мов. Не гірше від КВНщиків жартував Ігор Чорний, викладач факультету історії та права. Чоловік так захоплююче розповідав анекдоти, що аудиторія довго не хотіла його відпускати.

Шквал дівчачого вереску було чути, коли торгувались за Андрія Домаранського, викладача природничо-географічного факультету. Він підготував фотопрезентацію живописних краєвидів Південного Бугу, це був своєрідний фотозвіт з його туристичного життя. До речі, Андрій Домаранський став найдорожчим лотом з усіх. Студентки віддали за нього аж 233 гривні.

Хвилю розчулення і посмішок викликав виступ Сергія Ткаченка, викладача філфаку. Він сказав, що у нього є три головні таланти у житті: одному – сім рочків, другому – п’ять, третьому – три. Сергій Володимирович похвалився своїми синами та прочитав вірш Василя Симоненка «Виростеш ти, сину». У підсумку було зібрано 1633 гривні, їх передадуть на потреби кіровоградської військової частини.

фото і текст - Акула-Медіа



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!