Музеї в соціокультурному просторі

16.04.14, 14:30

Восени Кіровоградський музей проведе проблемно-цільове навчання «Музеї в соціокультурному просторі». Відповідно до Календарного плану підвищення кваліфікації державних службовців, керівників і спеціалістів державних підприємств, установ і організацій галузі культура в Інституті післядипломної освіти Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв Міністерства культури України на базі Кіровоградського обласного художнього музею з 8 по 13 вересня 2014 року буде проведено проблемно-цільове навчання «Музеї в соціокультурному просторі».

Враховуючи складну суспільно – політичною ситуацією в країні та важкий фінансовий стан, учасникам із віддалених регіонів, які вже зареєструвалися на участь у роботі семінару «Актуальні питання музейної діяльності. Пріоритетні напрямки роботи та завдання сучасного музею», запланованого на 24 квітня 2014 року, буде проблематично виїжджати на навчання в Кіровоград у 2014 році двічі. Тому Оргкомітет прийняв рішення про доцільність перенесення семінару. Семінар відбудеться в Кіровоградському обласному художньому музеї в рамках проблемно-цільового навчання Інституту післядипломної освіти Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв в однин із днів згідно затвердженого графіка навчання з 8 по 13 вересня 2014 року. Листи-запрошення на участь у проблемно-цільовому навчанні «Музеї в соціокультурному просторі» будуть надіслані пізніше Інститутом післядипломної освіти Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв Міністерства культури України.

Адреса музею: 25006, м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна (колишня Карла Маркса), 60, Кіровоградський обласний художній музей; e-mail: koxm@ukr.net Телефони для довідок: (0522) 24-56-81, 24-98-37, 22-36-98



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!