Родинне свято у центрі реабілітації діток

17.05.14, 15:00

Родина – це святе, це сила, це захист та надії, це віра й прагнення, це фортеця. Це ті люди, що будуть з тобою впродовж твого життя, йтимуть поряд, триматимуть за руку, підставлятимуть плече. 15 травня невелика, але міцна та дружня родина Центру реабілітації дітей-інвалідів святкувала День родини.

За ініціативи голови громадської організації «Народна Академія Творчості» Ельміри Небесної до закладу завітали гості з Центру дитячої та юнацької творчості, які підготували чудову концертну програму з динамічними танцями, веселими піснями та театральними виступами.

«Родина – це бажання підтримувати один одного: коли знаходимося на відстані, обов’язково телефонувати, коли комусь потрібна допомога або підтримка бути поруч, - говорить директор Центру Анна Заботкіна, - приходити на підтримку незважаючи ні на що. Родиною веселіше і набагато легше. Нас вже багато але місця у нашій дружній родині вистачить всім. Ми націлені на співпрацю і допомогу, а не лише на нікому не потрібний піар.

Не багато є громадських організацій, які дійсно постійно співпрацюють с нашим закладом. З громадською організацією «Народна Академія Творчості» ми спілкуємося постійно і це, як справжні родинні стосунки. А на свята ми завжди збираємося разом: до наших діток приїжджають гості, які готують концерти, майстер-класи, привозять солодощі та подарунки. Я люблю нашу родину за те, що в ній немає місця сваркам та розбрату, егоїстичності та заздрості». Свято, яке влаштували вихованці Центру дитячої та юнацької творчості для діток з Центру та їх батьків залишило по собі неймовірне розмаїття позитивних та приємних емоцій. Вихованці Центру мали змогу не лише підспівувати та підтанцьовувати виступаючим, але і поспілкуватися та погратися з гостями, а це для них дуже важливо.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!