Ігор Гоцул: Реконструкція стадіону "Зірка" - це, можливо, наймасштабніший спортивний проект в Україні цього року!

29.05.14, 10:00
фото - http://www.fczirka.com.ua
фото - http://www.fczirka.com.ua

Про це сказав наш земляк, а нині - заступник Міністра молоді та спорту України Ігор Гоцул під час брифінгу щодо відкриття та подальшої експлуатації стадіону "Зірка" у Кіровограді.

На думку пана Гоцула стадіон набирає обрисів фінальної реконструкції. Він підкреслив, що Кіровоградщина цього року побачить легку атлетику у всій красі.

фото - http://www.fczirka.com.ua
фото - http://www.fczirka.com.ua

- Ми розуміємо куди ми рухаємося. Це, можливо, наймасштабніший спортивний проект в Україні цього року, а, можливо, і у найближчі роки. І ми вдячні нашим друзям, які в не простий теперішній час знаходять можливість закладати фундамент світлого і оптимістичного майбутнього, - відзначив заступник Міністра. Він також передав символічну папку із документами щодо сучасного обладнання, яке днями було доставлено у Кіровоград. Це обладнання на кілька сотень тисяч євро і воно слугуватиме для проведення змагань українського, міського районного та європейського рівнів.

Максим Березкін
Максим Березкін

Ігор Гоцул анонсував, що за участі Федерації легкої атлетики Кіровоградської області (президент - Геннадій Заболотниий) та за підтримки ФК «Зірка» (президент - Максим Березкін) у липні у Кіровограді відбудуться національні змагання з легкої атлетики. Далі у планах - змагання у серпні, вересні та жовтні. Зважаючи на це, а також на величезний обсяг виконаних робіт, Максим Березкін відзначив, що Кіровоград має всі шанси стати легкоатлетичною столицею України!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!