Незвичайні пригоди показали сільським малюкам артисти "Аеліти"

12.06.14, 13:31

Днями зразковий колектив – студія хореографічного мистецтва «Аеліта» відділу сім*ї та молоді спільно з Кіровоградським районним будинку культури провели справжнє дитяче свято. Учні садочків та шкіл Бережинки, Созонівки, Балашівки, Первознанівки та Кіровограду з захоленням переглянули дитячу виставу «Незвичайні пригоди».


Головна героїня вистави за день до канікул від своїх лінощів розгубила всі букви з книжок, лихі казкові герої робили усе, щоб у казколандіїї панував хаос і канікули не настали, але завдяки глядачам та добрим персонажам героїня казки – дівчинка Оля, разом з Карлсоном, Картою, Пепі, Мері Попінс, Червоною Шапочкою та Буратіно врятували Казколандію і всі букви повернулися, а разом з ними гарні закінчення казок і розпочалися літні канікули.

Глядачі активно підтримували улюблених персонажів, завзято брали участь в ігрових завданнях та допомагали добрим героям.. В інтерв*ю на вулиці, після завершення казки діти розповіли, що їм дуже сподобалася вистава і вони б задоволення переглянули б ще вистави, в яких грають їх однолітки. Варто зауважити, що це вже 8 хореографічна вистава студії, сюжети та постановки до яких, створює керівник колективу Олександра Ткаченко.


До речі в серпні Зразковий колектив «Аеліта» проводить набір дітей від 3 до 16 років. 29 серпня о 17.00 запрошуємо усіх бажаючих на набір до клубу сімейного та дитячого дозвілля, що по вул. Чміленка, 89 (Дзержинського,89). 30 серпня о 12.00 до клубу по вул. Куроп*ятникова, 29. На Ваші питання залюбки відповість керівник студії за телефоном 0667929444



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!