​Врятуймо Донбас!

09.07.14, 12:00

Дуже добре, що вже звичними для кіровоградців стали благодійні акції та збори коштів на підтримку українських військових, які несуть службу на сході держави та відстоюють суверенітет України. І ось після відновлення антитерористичної операції українська армія звільнила декілька населених пунктів Донбасу від сепаратистів. І вже тепер невідкладної допомоги потребують жителі тих міст та сіл, яким довелося пережити окупацію.

Після звільнення міста Слов’янська та інших населених пунктів Донбасу від бойовиків Глава держави доручив терміново надати невідкладну гуманітарну допомогу мешканцям цих територій. Виконання доручення Президента взяв під персональний контроль голова обласної державної адміністрації. Тож, менше, аніж за добу підприємства Кіровоградської області зібрали понад 13 тонн продуктової гуманітарної допомоги - 2 тонни цукру, 3 тонни борошна, 1,5 тонни олії, крупи, солодощі, вода, консерви – тобто все, що необхідно щоб забезпечити населення продуктами першої необхідності. Приємно відмітити, що Новомиргородський район також активно долучився до проведеної акції – за спонсорської допомоги керівників агроформувань району Богданюка І.В., Боська А.Б., Панкула С.Л. серед відправленої гуманітарної допомоги жителям Донбасу була і 1 тонна води «Новомиргородська». Зараз в Новомиргородської районній державної адміністрації також розглядається питання про організацію збору гуманітарної допомоги для жителів східних регіонів, тож запрошуємо громадськість долучатись до подібних акцій та підтримати постраждалих жителів Донецької та Луганської областей.

надіслав Начальник відділу інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю та організаційної роботи апарату райдержадміністрації В.Гончаренко



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!