​Виставка «АгроЕкспо» стала національною

13.07.14, 12:00

Агропромислова виставка «АгроЕкспо» отримала статус національної. Відповідне розпорядження Кабінету Міністрів України з’явилось днями на Урядовому порталі.

Згідно Розпорядження «Про затвердження переліку виставок і ярмарків,що проводитимуться в Україні у 2014 році, яким надається статус міжнародних та національних» № 605-р виставка з польовою демонстрацією техніки та технологій «АгроЕкспо» набула статусу національної.

Надання виставці такого статусу ще раз підтверджує, що на сьогоднішній день галузь АПК є визначальною для України. А виставка «АгроЕкспо» у Кіровограді, що поєднала у собі особливий формат, рекордну площу та широку тематику, якнайкраще демонструє аграрний потенціал держави.

«АгроЕкспо» - це:

  • Рекордна для подібних заходів площа статичних експозицій (40 тисяч кв. метрів відкритої та 7 тисяч кв. метрів критої площі);
  • Полігон для демонстрацій техніки та технологій;
  • Можливість компаніям-учасникам максимально повно представити асортиментний ряд своєї продукції;
  • Спеціально спроектована інфраструктура;
  • Зручне розташування для учасників та відвідувачів в центрі України;
  • «АгроЕкспо» - це форум, на якому відвідувач може знайти все необхідне – від інформації до готових рішень для ведення аграрного бізнесу, а широка тематика виставки охоплює практично всі напрямки галузі. Цьогоріч в рамках «АгроЕкспо» пройдуть також спеціалізовані заходи: тематичні виставки та бізнес-форуми, що якнайкраще продемонструють весь спектр послуг, що надаються підприємствам галузі.

    Незрівняний національний колорит «АгроЕкспо» надасть народний «Покровський ярмарок», з виставками народних майстрів, виступами колективів, народними забавами, частуванням українськими національними стравами, та іншими сюрпризами.

    У 2014 році організатори очікують більше 500 компаній-експонентів та планують значно розширити їх географію. Тож статус національної – це лише перший крок для «АгроЕскпо». Виставка «АгроЕкспо» пройде 2-4 жовтня 2014 року. Місце проведення: м. Кіровоград, вул. Мурманська, 8. Контактні телефони: (050) 344 18 44, (050) 344 28 44



    Комментарии

    Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
    Напишите ваш комментарий
    Комментарий:

    ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

    Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
    Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
    Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
    Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
    Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
    Приємно, що стільки вірних відповідей!