​Казкове "Свято родини"

14.07.14, 12:00

Найважливіше для кожної людини відчувати тепло, затишок та родинну підтримку, бо саме родина є міцною й фортецею, й потужним трампліном у майбутнє одночас.

Пропогуючи головні православні цінності та об’єднані спільною думкою, товариство “Православна просвіта” та священик Свято-Афонської церкви Кіровограда отець Сергій Ткаченко цього тижня вперше у нашому місті влаштували у кафе “Казка” “Свято родини”. На нього запросили відділ сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради та Кіровоградську обласну громадську організацію матерів дітей-інвалідів та інвалідів “Серце матері”.

Свято вийшло дуже веселим та грайливим завдяки невгамовним та винахідливим клоунам. Крім того, діти разом з батьками власноруч виготовляли вироби із солоного тіста та інші поробки, грались у різноманітні ігри, обмальовувались різнобарвними натільними малюнками та отримали смачні подарунки. На деякий час батьки згадали золоте дитинство, а у діток не згасали на обличчях щасливі посмішки.

Сказати “Дякую!” це майже промовчати, коли справа стосується нашого улюбленних друзів організації – товариства “Православна просвіта” та Сергія Ткаченка. Завдяки Вам у наших підопічних вигартовується міцний стержень віри і надії. Ваша увага да батьківська турбота щоразу приходить саме у той необхідний час, коли вона дійсно потрібна. Дружня і велика родина “Серце матері” у “Свято родини” щиро дякує і бажає Вам міцного здоров’я, сімейного щастя та родинного затишку. Хай допомогає Вам Бог у всіх добрих справах!

автор - Людмила Шукрута, Кіровоградська обласна громадська організація матерів дітей-інвалідів та інвалідів “Серце матері”



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!