Маленькі зірочки із Кіровограда побували на фестивалі у Хмельницькому

21.07.14, 13:30

Вже вдруге маленькі зірочки з Кіровоградської обласної громадської організації інвалідів нещодавно побували на ll Всеукраїнському науково-практичному семінарі ,майстер-класах для дітей з вадами здоров"я, що проходив у м. Хмельницькому. Метою таких фестивалів є виявлення та підтримка талановитих та обдарованих дітей, а ще, звісно - сприяння самовдосконалення та самоствердження юних талантів, розвиток творчих здібностей .

Втім, основне - це реабілітація та соціалізація дітей засобами культури та мистецтва. На сцені діти показували свою майстерність в , вокальному, музичному, хореографічному, фолькльорному та сценічному мистецтві. А на столах та стендах були розміщенні дитячі роботи , це і декоративно-прикладне мистецтво, малюнки, вишивка , різноматні поробки.

Для бажаючих ознайомитись з невідомими до цього видами мистецтва були організовані майстер-класи, які організовав спеціально для дітей ХОДТРК "Поділля-Центр". Діти з радістю пробували себе і в хореографії, і в музиці, робили разом з майстрами свої перші спроби у виготовленні поробок.Діти відвідали Меджибізький спеціалізований будинок-інтернат, де виховуються дітки з вадами здоров" та дали там благодійний концерт.

Враження було з обох сторін. Вихованці інтернату були задоволені приїзду таких гостей, а наші діти замислились.... Все було продумано в цьому святі для дітей- це і поїздка до Меджибізької фортеці, відвідали музей Голодомору, побували у Свято-Преображенському Головчинському жіночому монастирі, купання в купальні, святкова вечеря в ресторані "Столичний" разом з казковими персонажами , мильними бульбашками , кольоровими окулярами, ознайомлення та прогулянка вечірнім містом. Відвідали наші діти і парк ім. Чекмана, де мали змогу побувати на різноманітних атракціонах парку.

- За все це велике спасибі Анатолію Савчуку, Голові Хмельницького товариства ВОІ СОУ, адже всі ці чотирі дні наші діти побували в чудовій країні під назвою "дитинство", - каже голова Кіровоградської обласної громадської організації інвалідів "Народна академія творчості" Ельміра Небесна.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!