Наталка Каташова - в історичному календарі

22.07.14, 16:00

Красуня, розумниця, підприємець, мама двох чудових хлопчаків і дбайлива дружина, Наталя Каташова – окраса чергової сторінки у календарі «Леді Єлисаветграда», що вже другий рік поспіль виходить за ініціативою креативної групи «Jane&Vika Creative Group». Мова про календар, створений тогоріч - на рік 2014-тий. Саме він зараз прикрашає кімнати і кабінети багатьох кіровоградців.

Наталя Каташова
Наталя Каташова
А героїня липневої сторінки, пані Наталя не лише встигає дбати про синів, чоловіка і добробут родини, а ще й працює у сімейному бізнесі – рекламній компанії «Олтер», яка відома успішною багаторічною історією роботи на ринку Кіровограда.

Наталя Каташова і Анна Тішкус
Наталя Каташова і Анна Тішкус
Образ, який створили для героїні нашої розповіді стиліст Наталя Горбачова, майстер зачісок Анна Тішкус та фотохудожник Глафіра Ковальова, відразу припав дівчині до душі, адже пані Каташова у вільний час встигає займатися східними танцями. І хоча стиль, що його дотримувалися автори задумки, відповідає скоріше образу відомої розвідниці Мата Харі, варто пам’ятати, що вона була одночасно і виконавицею екзотичних танців.

Наталя Каташова і Анна Тішкус
Наталя Каташова і Анна Тішкус
Тож, Наталка Каташова водночас і відобразила у календарі власне захоплення танцями, і чудово вжилася в образ, створений для неї, і зробила добру справу, адже кошти, виручені від продажу календаря, направляються на благодійність. Зважаючи на це, окрему подяку за сприяння у створенні саме цього образу організатори проекту висловлюють керівництву готелю «Дворцовий», інтер’єри якого якнайкраще відповідали творчому задуму!




  • Наталя Каташова
  • Наталя Каташова і Анна Тішкус
  • Наталя Каташова і Анна Тішкус
  • Отель "Дворцовий"
  • Наталя Каташова
  • Наталя Каташова

Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!