​Дитяче свято "TV-Ленд" стало незабутнім ярмарком розваг!

12.08.14, 15:00

"TV-Ленд" – ось таку назву мала розважальна недільна програма у кіровоградському Дендропарку, де від самого ранку на малечу очікував справжній ярмарок розваг!

Завдяки вікторині на тему телебачення можна було зробити висновок, що полюбляє дивитись підростаюче покоління. За свою активність в ігровій програмі та за умови придбання продукції у Дендропарку, дітлахи отримували "Дендрик" – панівну валюту сьогоднішнього дня. За її наявності можна було здійснити подорож найрізноманітнішими розвагами.
Водні баталії в самому центрі парку – ось джерело найгучніших щасливих вересків малечі. Поцілити в свого супротивника та самому промокнути до нитки – ця перспектива неабияк приваблювала непосидючих дітей! Відчула малеча себе і клієнтами "тату-салону", адже у Дендропарку можливо все!
Побувати моделлю для зразків голлівудських зачісок? Просто! Всього лише один "Дендрик" став пропускним білетом для здійснення перегонів на радіокерованих машинках, нової фенечки, боді-арту та фігурок з повітряних кульок.

Яскрава розважальна програма подарувала відвідувачам Дендропарку неймовірні враження, які закарбуються в їх пам'яті, як одні із кращих!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!