Відбувся майстер-клас із приготування суші!
Поцінувачі японської кухні надовго запам'ятають день 8-го серпня, який вони провели в суші-барі "Бонсай", що знаходиться в кіровоградському Дендропарку. Адже ті, хто обожнюють смакувати суші, побували на майстер-класі по приготуванню даної страви!
Всі таємниці вишуканого смаку вмить стали розкритими перед тими, кому вдалось поринути у світ загадкової японської кухні. Досвідчений майстер-шеф коментував кожну складову процесу приготування, зазираючи до історії, чим підживлював увагу слухачів. Деякі занотовували собі нові кулінарні відомості, а деякі пішли простішим шляхом – знімали на відео мистецтво приготування даної страви.
На особливу увагу заслуговує авторська ідея майстер-шефа – рол "Патріот", як він сам прокоментував: "Мені хотілось довести, що можна поєднати японську кухню із українською символікою."
І погодьтесь, що йому це вдалось! А усім присутнім поталанило відкрити для себе загадковий рецепт приготування патріотичної новинки. Ось такий шанс навчитись готувати суші отримали гості Дендропарку останнього робочого дня тижня!
Комментарии
Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!Что мне даст регистрация?