​Відбувся майстер-клас із приготування суші!

12.08.14, 11:00

Поцінувачі японської кухні надовго запам'ятають день 8-го серпня, який вони провели в суші-барі "Бонсай", що знаходиться в кіровоградському Дендропарку. Адже ті, хто обожнюють смакувати суші, побували на майстер-класі по приготуванню даної страви!

Всі таємниці вишуканого смаку вмить стали розкритими перед тими, кому вдалось поринути у світ загадкової японської кухні. Досвідчений майстер-шеф коментував кожну складову процесу приготування, зазираючи до історії, чим підживлював увагу слухачів. Деякі занотовували собі нові кулінарні відомості, а деякі пішли простішим шляхом – знімали на відео мистецтво приготування даної страви.

На особливу увагу заслуговує авторська ідея майстер-шефа – рол "Патріот", як він сам прокоментував: "Мені хотілось довести, що можна поєднати японську кухню із українською символікою."
І погодьтесь, що йому це вдалось! А усім присутнім поталанило відкрити для себе загадковий рецепт приготування патріотичної новинки. Ось такий шанс навчитись готувати суші отримали гості Дендропарку останнього робочого дня тижня!




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!