​Кіровоградські майстри таеквон-до - чемпіони світу!

21.08.14, 15:30

Збірна України успішно виступила на 11 чемпіонаті світу серед юніорів та 6 чемпіонаті світу серед ветеранів з таеквондо ІТФ, який відбувся у столиці Таджикистану місті Душанбе з 6 по 11 серпня 2014 року. У командних змаганнях українці завоювали одну золоту, дві срібні й одну бронзову нагороди. В індивідуальних спарингах українські спортсмени вибороли 3 золоті, 5 срібних та близько 20 бронзових медалей. Чотирикратно під зводами спортивного комплексу лунав Державний гімн України.

Перше місце у командному заліку посіла родоначальниця цього виду спорту Північна Корея, друге – Росія і третє – Таджикистан. Українці у командному заліку стали четвертими серед юніорів з 53-х країн, що прибули на світові змагання. Всього було представлено 107 країн з усього світу. За пропозицією господарів чемпіонату, нагороди українським спортсменам вручив Посол України в Республіці Таджикистан Віктор Нікітюк. В останній день перебування у Душанбе українську збірну гостинно зустріли у Посольстві України. Дипломати ознайомили українських спортсменів з діяльністю дипустанови, побажали молодим таеквондистам успіхів у їхній спортивній кар’єрі.

З Кіровограду до складу національнаї збірної України увійшли три вихованці ДЮСШ "Зірочка" та Кіровоградської федерації Таеквон-до І.Т.Ф., а саме: Рибалко Максим, який здобув 3 місце, Маліновський Ігор, який здобув 1 місце та Бобров Владислав також здобув 1 місце. Вітаємо з досягнутим результатом тренерів-викладачів: Литвиненко Олега та Конопацького Андрія та бажаємо подальших успіхів на світовій арені!

надіслав
Олег Литвиненко



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!