ПриватБанк дарує бонуси за кожну поїздку в таксі

31.08.14, 10:00

У кіровоградців з’явилась можливість скористатись послугами таксі, власник якого долучився до пропозиції ПриватБанку про встановлення POS-терміналу та про співпрацю по програмі лояльності БонусПлюс . Відтепер кожент клієнт має можливість не лише безготівкового розрахунку, але й отримання приємних грошових бонусів від Банку за кожну поїздку.

“Останнім часом збільшилась кількість клієнтів, які пропонують розрахуватись за проїзд банківською карткою, - розповідає Олександр Гречихін, приватний підприємець, таксист. - Довго я не роздумував, адже безготівковий розрахунок зручний не лише для клієнтів, але й для мене. По-перше, йдеться про мою безпеку, адже я не маю при собі готівки, яка так часто спокушає пройдисвітів, по-друге - я не маю клопоту зі здачею, відволікаючись та гаючи всій дорогоцінний час”.

Майже 2,6 тисяч POS-терміналів ПриватБанку встановлено в торгово-сервісній мережі Кіровоградщини. Лише у нинішньому році їх кількість зросла більше ніж на тисячу одиниць. Така значна динаміка росту кількості POS-терміналів у торгово-сервісній мережі регіону пояснюється розумінням кіровоградців безмежних зручностей та можливостей безготівкових розрахунків - від знаття готівкових коштів (до-речі без комісій у будь-якому банкоматі як в Україні, так і за кордоном) і будь-яких безготівкових розрахунків, до дистанційного управління своїми рахунками за допомогою мобільного телефону (СМС-банкінг і платежі по безкоштовному телефону 3700) та через інтернет («Приват24»).

Майже половина POS-терміналів, встановлених в регіоні, оснащена безконтактною технологією PayPass, за допомогою якої можна здійснювати купівлі одним дотиком. Достатньо піднести картку з логотипом PayPass до зчитувального пристрою на касі, і покупку буде оплачено. Майже всі термінали працюють з програмою лояльності БонусПлюс (дарує грошові бонуси за кожну покупку, здійнену за допомогою карти Банку) чи сервісом Оплата Частинами (допомагає здійснювати покупки та розраховуватися за послуги, оплачуючи не всю їх вартість, а тільки частину).

“ПриватБанк виборов ексклюзивне право працювати по прийому карт з найбільшими торгівельними мережами - АТБ, Сільпо, обслуговуємо такі національні мережі, як Comfy,Фокстрот, Ельдорадо, Фуршет, Ф5, Екомаркет, METRO, Wellmart, Авіас та багато інших, - розповідає Євген Яковов, керівник напрямку “Еквайринг” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - В нашій області ми співпрацюємо з мережами Наша Ряба, Вересень, Мініма, Крамниця, Чистюля, Океанія та багато інших, що свідчить про високий рівень довіри до нашого Банку. Сьогодні до сервісу безготівкових розрахунків долучається малий та середній бізнес, розуміючи наскільки це розширює їх можливості та дає значні переваги перед конкурентами”.

Щоденно через мережу POS-терміналів ПриватБанку в Україні оплачують покупки понад 700 тис. осіб, з яких клієнти банку складають 490 тис., а власники карток інших банків - 210 тис. В Кіровоградській області в торгівельно-сервісній мережі через POS-термінали ПриватБанку з початку року пройшло більше 410 млн. грн.

POS-терміна л (від англ. Point Of Sale — точка продажу) — це електронний пристрій, що зчитує дані пластикової картки з магнітної смуги або чіпа, розташованого на пластиковій картці, і зв'язується з банком по електронних каналах зв'язку. Сума операції вводиться із клавіатури (якщо це POS-термінал, інтегрований у касу, то сума береться з даних каси до оплати). Всі дані операції друкуються на чеку терміналом.

Наявність POS-терміналу дозволяє приймати до оплати всі типи міжнародних банківських карт, включаючи найпоширеніші електронні карти «Visa» та «MasterCard», що значно прискорює проведення операції оплати і скорочує термін відшкодування грошових коштів по проведених операціях.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!