Олександрівський стадіон готується до відкриття!

05.09.14, 9:00

Днями відбулася робоча поїздка президента Федерації легкої атлетики Кіровоградської області Геннадія Заболотного в смт Олександрівка з метою ознайомлення з ходом робіт реконструкції місцевого стадіону.

Начальник відділу культури і туризму та у справах сім’ї, молоді і спорту Олександрівської райдержадміністрації Юрій Яровий ознайомив очільника ФЛАКО з завершальним етапом реконструкції стадіону. Так, на сьогодні центральний стадіон імені М.Шишки кардинально змінює своє обличчя. Тут зроблено ремонт глядацьких трибун, виконано роботи на майданчиках із заняття різними видами спорту, встановлено нову огорожу. Фактично майже усі ремонтно-будівельні роботи проведено, і наразі завершується останній етап – укладання якісного сучасного синтетичного покриття на біговій доріжці та її розмітка.
Необхідно зазначити, що усе це було б неможливо без наполегливої і кропіткої праці головного ініціатора реконструкції – колишнього голови Олександрівської райдержадміністрації Валерія Авксентьєва.

Як зауважив Юрій Яровий, із завершенням останніх робіт, стадіон імені М.Шишки може стати однією із головних спортивних споруд області із сучасною тренувальною базою.
По завершенні, президент ФЛАКО зустрівся з головою Олександрівської РДА Олександром Шпиркою. В ході зустрічі Геннадій Заболотний отримав запевнення від очільника Олександрівщини стосовно його всебічного сприяння щодо повної добудови стадіону, відкриття якого заплановано на середину вересня, а також розвитку спорту в районі.

&ft3 Голова Федерації відзначив, що одне з першочергових завдань влади і спортивних громадських організацій – спільними зусиллями приводити до належного стану спортивні споруди області. І тоді такі стадіони, як в Олександрівці, реконструкція якого відбулася за підтримки першого заступника голови Кіровоградської ОДА Віктора Серпокрилова, зможуть приймати не тільки обласні, але і всеукраїнські змагання з різних видів спорту.

Прес-центр ФЛАКО



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!