Фестиваль Йоги у Кіровограді: Перший млинець вийшов дуже смачним!

10.09.14, 11:00
автор фото - Олена Карпенко
автор фото - Олена Карпенко

У нашому місті сотні кіровоградців займаються йогою, ведуть здоровий спосіб життя, медитують, вивчають та викладають оздоровчі та розвиваючі практики. Щоб об’єднати усіх цих людей – познайомити між собою, дати можливість поспілкуватися і дізнатися щось нове та цікаве, – у Кіровограді минулої неділі пройшов на свіжому повітрі перший Kirovohrad Yoga Fest.

Задуманий організаторами як оздоровчо-освітній проект, фестиваль зібрав людей, захоплених йогою та саморозвитком. Захід тривав у Дворику по вулиці Дворцовій, 12 за ініціативи творчої групи «Jane&Vika». Оргкомітет запросив до участі майстрів, які викладають йогу різних традицій, а також тренерів з фітнесу, розпису мехенді, майстрів hand-made і всіх бажаючих провести та взяти участь у ворк-шопах оздоровчих і розвиваючих систем, прочитати чи послухати освітні майстер-класи по диханню і здоровому харчуванню.

На учасників фестивалю кожні півгодини чекала нова розвага у рамках програми, а також приємна атмосфера і спілкування із однодумцями, презентації та майстер-класи, унікальний простір для реалізації творчих можливостей. Кожному, хто прийшов в індійському вбранні, довелося вийти на сцену і отримати сюрприз-подарунок!

Перш за все фестиваль відкрився із заняття з хатха-йоги, яке провів тренер центру "Драйв" Сергій Ларшин (йому асистувала Вікторія Андрєєва). Це було гіпнотичне видовище - повільне, плавне, дуже спокійне. Але наше життя часто вимагає шаленого ритму, тож далі про те, як зробити зачіску за 15 хвилин розповіла директор салону "ПарадіZ" Інна Тарасова. А поки її майстрині демонстрували гостям процес укладки, керівник масажного салону "Сакура" Ірина Ворожко запросила учасників фестивалю на масажне крісло. Паралельно тривав розпис мехенді, що його робили Альбіна Печена та Тетяна Гриценко.

Звісно, майже кожен захід, який проводить творча група "Jane&Vika" проходить за участі стиліста і майстра візажу Наталі Горбачової. Цього разу, обравши моделей серед дівчат у сарі, Наталка розповіла про основи східного макіяжу. А якщо ви хотіли б, щоб макіяж тримався постійно, тоді вам до Марії Лук'янової - на фестивалі вона презентувала татуаж - перманентний макіяж!

Як і було обіцяно, ще одне відкрите заняття з тай-йоги провели у Дворику (на свіжому повітрі) Сергій Ларшин і Вікторія Андрєєва. Але спершу вони продемонстрували, як красиво виглядає "парна" йога! Далі почалися відразу два майстер-класи від студії «Мир креатива» - паралельно Варвара Діордієва та Олена Пупаза навчали бажаючих робити прикраси у східному стилі. Тим же учасникам заходу, які прагнули відчути на собі руки майстра, директор салону краси "My Secret" Альона Левицька запропонувала цікаву можливість - її перукарі заплітали коси всім бажаючим. Поруч з тим керівник дитячої художньої школи Анна Іванова малювали гостям заходу "третє око".

Тож, на фестивалі всім було, чим зайнятися - хтось пішов на презентацію релаксуючого масажу, яку провела Інна Гонем, розповівши і показавши багато цікавого. Інші спокусилися на прикраси, що їх продава магазин "Шамбала". Треті дізналися багато нового про озоно-терапію від лікаря центру "Драйв" Тетяни Скоренцової, а четверті ласували смачним печивом, - "Печеньки от Есеньки", - яке приготувала для кенді-бару Рімма Дороганіч. Вона ж провела ближче до вечора чудовий майстер-клас з індійських танців!

Про ще один майстер-клас неможливо не сказати, бо він наповнив енергією і гарним настроєм всіх, хто під вечір вже навіть трохи втомився від маси вражень. Мова про заняття у стилі «Зумба», що його провела Жанна Щуровська. Танцювали всі! І це було вражаюче! Після того, щоб перепочити, організатори фестивалю запропонували до уваги присутніх дуже інформативну презентацію і Міні-лекцію від дієтолога Ксенії Ружич, із центру імені Бровко. Також пройшла смачна і розмірена дегустація зв'язаного чаю від кав'ярні "Марракеш" (провела її баріста Ніна Бурдейна).

На завершення свята на всіх чекала дегустація східних напоїв - вина, - від бутіку «ВиноГрад» (сомельє Інна Маркушенко) та розповідь про варіанти мандрівок на Схід - від експерта агенції "Поїхали з нами!" Юлії Шамшур. Приємним акцентом вечору стала лотерея і розіграш подарунків, тож все вдалося чудово, як ви бачите на фото, які зробила Олена Карпенко. Окрема подяка - Євгену Микитенко за музику, Ігорю Соломасі за дизайн квиточків і афіші, а також "ЦентрМедіа" за рекламу фестивалю на радіо-станціях "Наше Радіо", "Європа Плюс", "Ретро ФМ" та "Супер радіо". Більше фото - у групі "Jane&Vika" у мережі Facebook!! І ще дивіться репортаж з фестивалю, що його зробила програма "Ранкова Кава", - це просто неперевершено!




Комментарии

Pushistaya Shinshila10 сентября 2014 23:41
-1
все хорошо, но только не понятно, почему этот винегрет назвали Фестиваль Йоги О_о
Ответить
Вікторія Талашкевич11 сентября 2014 09:30
0
О! Вас забыли спросить, что и как называть :-)
Ответить
Марина Олейник12 сентября 2014 23:40
0
А берите весь свой фестиваль и приезжайте на наш фестиваль!! )))) http://vk.com/festivalzdorovia

Будем вам всем рады!! :))
Ответить
Вікторія Талашкевич13 сентября 2014 07:04
0
Спасибо :-) А не холодновато уже будет?! :-)
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!