​У Кіровограді запрацювала група «Матері та дитини»

11.09.14, 15:00

У кіровоградському Центрі реабілітації особливих діток почався новий вид занять для малюків з особливими потребами з залученням їх батьків. На жаль, коли народжується дитина із особливими потребами, більшість батьків починають розвиток відсутніх функцій дитини (абілітацію), саме з лікувальних закладів, втрачаючи, тим самим, дорогоцінний час на віковий та психофізіологічних розвиток своєї дитини. А дитина, які б вади вона не мала, все одно розвивається. І для неї необхідно стимулювання даного розвитку!

Втім, досі не всі батьки це розуміють і переважно лікують, лікують і лікують, іноді навіть не спілкуючись з немовлям, а це дуже важливий аспект. Тому фахівці згаданого центру (директор - Анна Заботкіна) зробили висновки, що чим раніше починається процес розвитку дитини (соціальний, психологічний, мовленевий) тим більше така дитина адаптована та розвинута в майбутньому, тим вищі шанси того, що дитини буде відвідувати дитячий садочок або школу. Тож, не зволікайте та не втрачайте час!

Приходьте у Центр реабілітації, де команда фахівців на практичних заняттях, навчить вас правильно, поступово та впевнено розвивати вашого особливого малюка. Та пам‘ятайте, що кожна дитина, не залежно від свого психофізичного стану, проходить всі етапи розвитку, лише тільки за різними проміжками часу. Тож, давайте не втрачати час! Звертайтеся за адресою: м. Кіровоград, вул. Бєляєва 72. Довідки за телефоном (0522) 34 63 36, (067) 94461255.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!