Конкурс малюнку “Моє улюблене місто”

15.09.14, 14:00

З 12 вересня до 12 жовтня ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку проводить конкурс малюнку “Моє улюблене місто”. На початку вересня розпочався новий навчальний рік Кіровоградської Школи фінансового успіху, який стартував з конкурсу дитячого малюнку “Моє улюблене місто”.

“Добрий початок — половина діла, повчає нас народна мудрість, тому початок нинішнього навчального року ми вирішили зробити визначальним та яскравим, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник регіонального ЮніорБанку. - Ми пропонуємо всім школярам обласного центру взяти гарний настрій, додати до нього кмітливість і творчість, відняти втому та нудьгу, і все помножити на креативність . І з таким настроєм прийняти участь у конкурсі малюнку, приурочненому до Дня міста”.

Учасником конкурсу може бути молода особа шкільного віку, яка є власником карти Юніора, має неабиякі здібності у живопису та бажання отримати чудовий приз. Жюрі конкурсу буде розглядати всі малюнки, які учасники принесуть до будь-якого відділення ПриватБанку чи за адресою: м.Кіровоград, вул.Преображенська, 26/70. Є лише одна вимога до всіх робіт - кожен малюнок має бути креативним та обов’язково містити завуальовану дату народження обласного центру.

Освітня програма ЮніорБанк стартувала з 2009 року в Україні. Сьогодні Юніорбанк, працює в Україні, Грузії та Латвії, об'єднуючи більше 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів. Як повідомили в ПриватБанку, який запустив національну систему фінансового навчання дітей, заняття в БізнесШколі доступні будь-якій дитині шкільного віку і абсолютно безкоштовні. Щоб стати учасником програми, достатньо просто подати заявку на сайті www.juniorbank.ua.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!