Юні кулінари готують і смакують у "Шинку"
30.09.14, 18:00
Не знаєте, чим зайняти дітей у неділю!? Поведіть їх у кіровоградський ресторан "Шинок" - на кулінарні майстер-класи, які тривають щонеділі об 11.00. Проходять занняття під керівництвом власниці закладу - Наталі Слободян. Вартість участі для дитини - 50 гривень (дві години часу, усі продукти та керівництво процесом, а ще сік чи узвар). Телефонуйте, щоб дізнатися більше та забронювати участь дитини за номерами: 050-569-14-75, або 068-796-15-88 або 099-213-05-37. Ресторан працює по вулиці Маршала Конєва, 5-а (район Пацаєва, зупинка біля магазину "Старт").
Комментарии
Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!Что мне даст регистрация?