​Добрі дитячі серця зігріли ветеранів!

07.10.14, 18:00

Добрі дитячі серця зігріли ветеранів Великої вітчизняної війни та військових – учасників АТО, які зараз знаходяться на лікуванні в Кіровоградському госпіталі для військовослужбовців. Добрі слова подяки, посмішки та оплески, які лунали на адресу дітей, учасників концерту розчулили і подарували хвилини щастя дітям, батькам та усім присутнім.

Ідея створити свято зародилось ще під час акції «Діти рідному місту», коли Зразковий колектив – студія хореографічного мистецтва «Аеліта», ДЮКи «Гірник», «Скіф», «Вогник» провели низку благодійних концертів, акцій на підтримку учасників АТО. А побувавши в госпіталі на День міста діти та викладачі вирішили зробити творчу програму для усіх, хто знаходиться на лікуванні.

Цю ідею одразу підтримали дитячо-юнацькі клуби відділу сім*ї та молоді Кіровоградської міської ради. Зразковий колектив – студія хореографічного мистецтва «Аеліта» під керівництвом Олександри Ткаченко, дитячий вокальний ансамбль під Керівництвом Олексія Козачинського, дитячий ансамбль під керівництвом Людмили Мироненко, вокальний ансамбль «Веселка» під керівництвом Ольги Хмуренко, хореографічний колектив «Медея», спортивний клуб «Ван Вей», дитячо-юнацькі клуби «Гірник», «Вогник», «Скіф», «Гермес», «Чайка», «Ровесник», «Барс», «Надія», «Мрія», «Луч» долучились до проведення концертної програми.

Діти показали найкращі вокальні та хореографічні виступи, а також яскравою окрасою програми були показові виступи спортсменів. Діти подарували усім приємні враження, яскраві емоції, а також браслети, сплетені власними руками в національних кольорах, малюнки, повітряні кульки та солодощі. Дитячу акцію підтримала і Кіровоградська обласна громадська організація «Патріот Кіровоградщини», яка пригостила фруктами усіх учасників АТО, які зараз знаходяться на лікуванні в госпіталі. Керівник ЗАК СХМ «Аеліта» Олександра Ткаченко щиро вдячна всім клубам, колективам за участь та підтримку. Сподіваємось, що наша акція доброти надасть усім здоров*я, наснаги та віру в перемогу. Слава Україні!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!