​Вуличні музиканти в бібліотеці

18.10.14, 14:00

У середу, 15 жовтня, у відділі мистецтв обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка відбувся виступ вуличних музикантів – Максима Кондратенка та Нідзельського Михайла.

У багатьох містах України та світу існують місця, де постійно виступають вуличні музиканти, у Кіровограді – це вулиця Дворцова. Саме на ній влітку хлопці збирали глядачів, які вміють слухати і чути музику. Хоча Максим та Михайло музиканти-початківці, але вони вже збирають навколо себе чимало вдячних шанувальників. Багато шанувальників та друзів прийшли і на концерт до бібліотеки, який відбувся в невимушеній атмосфері.

Сьогоднішній виступ хлопців – це перший виступ на велику аудиторію глядачів.

Віктор Гюго сказав, що музика виражає те, що не може бути сказано і те, про що неможливо мовчати. Грою на гітарі та виконанням пісень, хлопці створили навколо себе творчу атмосферу, яка передалась і оточуючим.

Макс та Міша виконували як авторські пісні, так і пісні відомих виконавців – Сергія Бабкіна, АрсенаМірзояна, Володимира Висоцького, гуртів «O.Torvald», «5'nizza». У перерві між піснями хлопці розповідали про себе та давали відповіді на запитання із залу. Присутніх цікавило все: музичні вподобання, їхні захоплення, творчі плани на майбутнє, ставлення рідних до занять музикою, кількість авторських пісень, коли приходить натхнення на написання чогось новенького. Музиканти не залишили поза увагою жодне із запитань.

Маємо надію, що творча зустріч із хлопцями в стінах нашої бібліотеки не остання.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!