​Леді Платінум - ключ до досягнення бажаного для сучасної успішної жінки

19.10.14, 12:00

Кіровоградські леді, ділові та активні жінки, - власниці карти Lady Platinum, ПриватБанку діляться враженнями та власним досвідом користування картою, яка відкриває їм високий рівень обслуговування і якість послуг преміум-класу.

“Вже два роки я користуюсь картою Lady Platinum ПриватБанку, - розповідає кіровоградка Наталія Скалецька, власниця салону "100 відсотків краси", - за цей час я сотні раз дякувала менеджерам ПриватБанку за надані унікальні послуги. “Консьєрж-сервіс” доставляє продукти і готову їжу, підбирає домашній персонал (няню, гувернантку, хатню працівницю, водія чи садівника), допомагає у пошуку необхідних товарів в інтернеті, та навіть надає послуги з догляду за домашніми тваринами. Карта - це просто знахідка. Отримую неймовірне задоволення від користування нею як в Україні, так і за кордоном. І не просто задоволення, я відчуваю себе захищеною та впевненою, адже зі мною завжди надійний друг”.

24 години на добу та 7 днів на тиждень “Консьєрж-сервіс” вгадує жіночі бажання кожної власниці карти Lady Platinum, персональний менеджер, страхова компанія (у разі виїзду за кордон), Служба безпеки банку опікуються та вирішують всі проблеми. А ще леді отримують можливість користуватись послугами Дисконтного клубу “ПриватБанк VIP” та програми лояльності “Бонус Плюс”.

“Неодноразово я користувалась послугами служби “Консьєрж-сервіс”, - ділиться враженнями Наталія Скалецька, - по-перше - це економія часу, по-друге - коштів. Мені подобається довіряти вибір свого відпочинку цій службі, вони завжди пропонують скористатись самими сучасними центрами, люблю купувати квіти та подарунки своїм близьким, а “Консьєрж-сервіс” швидко доставляє їх по всій Україні. Мені дуже імпонує безкоштовний доступ у бізнесзал в терміналі “D” аеропорту “Бориспіль”, який забезпечує комфортне та спокійне очікування свого рейсу. Особливо вдячна за екстренну допомогу у дорозі. Варто мені було лише зателефонувати, і евакуатор тут як тут. Окремо слід відзначити якість Сервісу «Security» Служби безпеки банку, які цілодобово надавали правову допомогу”.

Про всі фінансові питання Леді подбає персональний банкір, який відповість на всі дзвінки та запитання 24 години на добу 7 днів на тиждень, а ще надасть виписки по витратах, нагадає про пільговий період при користуванні кредитним лімітом, і навіть зможе збільшити доступний залишкок на карті у екстренних випадках.

Тільки власницям карт Lady Platinum доступні ексклюзивні привілеї від кращих партнерів ПриватБанку. Бутіки, салони краси, ювелірні й парфумерні магазини, фітнес-центри та інші заклади - всього понад 3500 елітних компаній Дисконтного клубу «ПриватБанк VIP» в Україні та Грузії надають знижки при оплаті картою Platinum ПриватБанку, знайти їх можна у каталозі учасників Клубу. Крім того, для власників карт Platinum діють спеціальні пропозиції від платіжних систем Visa та MasterCard Лише в Кіровоградській області VIP-послугами ПриватБанку користуются майже 1000 клієнтів, третина з яких - Леді Кіровоградщини!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!